-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Jana Hunter





En unnderrated ( gereği kadar değer verilmemiş) müzisyenlerden kendisi. Herkese hitap eden bir müzik yapmıyor . Hangi şarkısını dinlesem içimde bir boşluk duygusu uyandırdığından bana da tam anlamıyla hitap ettiğini söyleyemeyeceğim ama "farklı"nın tanımlarından bir tanesi olduğu kesin.

Psych folk yapan bu bayan Teksas eyaletinden.  Jracula, CastanetsMatty & Mossy, Ejaculette, Unitus, and Krazy Nerds adlı grupların üyesi olmuş sırasıyla. Şu an Lower Dens adlı bir grupla birlikte çalışmalarına devam ediyor.

İlk ve tek albümü olan Blank Unstaring Heirs of Doom 'dan sonra da epler yayınladı ancak ben Lower Dens ile olan çalışmalarını daha güzel buluyorum.Tam bir "psych" müzik yapıyorlar.


Kendisi hakkında çok derin araştırmalar yapmadım açıkcası. "Müziği yeter." denilenlerden çünkü. Ses rengi de oldukça değişik. Ancak her ruh haline göre değil yaptığı müzikler. O nedenle eğer  neşeliyseniz dinlememenizi tavsiye ederim. Hayat enerjisi sömürücü bir yanı da var çünkü.  Durgun, soluk ve değişik bir müzik. Uyuma müziği olarak da güzel kullanılıyor :))
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam