-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Malena Ernman




Zaten insan ırkı olarak güzelliğin sınırını zorlayan İskandinavların bir de yeteneklerinin sınırlarını zorlaması insanları isyan ettirir nitelikte. Şahsen ben ediyorum. Ne o öyle? Hem kalemle çizilmiş gibi mükemmel hatlara, uzun boya, sağlıklı görünüme sahip ol; hem de müzikle, sanatla sürekli haşır neşir ol. Bir de teknoloji devi Nokia, Ikea, H&M gibi markaları sokuyorlar ya hayatımıza. Helal olsun ne diyeyim.

Bu bahsedeceğim bayan da bu çizgiyi aynen devam ettiriyor. Boylu boslu, güzel mi güzel , ayrıca mükemmel bir sese sahip Melena Ernman. Bazılarımız onu Eurovision 2009'da söylediği şarkıdan hatırlayabilir. (Enstrümental-pop tarzı bir parçaydı.) Ama kendisi son derece eğitimli bir opera sanatçısı. Şu anda da İsveç Kraliyet Orkestrası'nın üyesi ve Carmen, Figaro'nun Düğünü, La Calisto, Griselda gibi birçok operada oynamasının, dünya turlarına çıkmasının dışında ayrıca jazz ve popla da ilgili çalışmalar yapıyor sürekli.

4 Aralık 1970 doğumlu Ernman . Hiç mi hiç yaşını göstermiyor olması da ayrı bir mesele zaten. Biraz erkeksi tavırları da var gerçi. Ancak bunu performanslarında komediyle öyle bir yediriyor ki siz onun hareketlerine gülerken biraz sonra başlayan o duru mezzo-soprano sesini dinleyebilmek için bir anda ciddileşmeye çalışıyorsunuz.

Svante Thunberg adlı bir aktörle evli ve iki kız çocuğu var Ernman'ın. Dünyaca ünlü Belçikalı-Flaman( Fransız isimli Flaman nasıl oluyorsa!??) opera sanatçısı René Jacops'la birlikte Berlin, Brüksel, Innsburck, Viyana, Paris gibi şehirleri gezdi ve birçok opera sahneledi.

Hani diyorum keşke Eurovision'a katılmasaymış. Oysa ki şarkısı çok güzeldi. Ama içindeki basslar, pop müzik öğeleri bozmuştu olayı. Biraz daha sert bir "sound" u olsaydı şarkının, birkaç gitar rifi ne bileyim, çok daha yüksek puanlar alabilirdi sanıyorum. Nitekim melek gibi görünüyordu o akşam da. 33 puan alıp 21. sırada bitirmesi oldukça komik durdu. Ama Fariytale yılıydı o yıl. Millet Norveç'e oy vermekten feleğini şaşırmıştı. O da var.


Ayrıca kendisi ya bildiğimiz body-building yapıyor ya da fitnessı fazla kaçırmış. Tam olarak akıbetini bilemiyorum ama sonucu biraz korkunç :)

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam