-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Death Note'un Yeni Filminin Başrolleri Belli Oldu!




Geçen sene yayımlanan dramasının sonunda  içinde "Yeni Death Note filmi 2016'da geliyor!" diye bağıran bir seslendirmeciyle birlikte çığırılmıştı yeni film tüm dünyaya. Ancak konu farklı gösterilmişti. Altı tane daha defter düşecekti dünyaya Kira yeniden canlanabilirdi vs.vs. millet bayağı tepki gösermişti o sırada. Weekly Shonen Jump'ın bu pazartesi yayımlann onuncu sayısında ise filmin yepyeni bir senaryoyla izleyiileriyle buluşacağı açıklandı.

Konunun açıklanan kısmı ise şöyle;

Kira'nın ölümünün onuncu yılında "Kira" adlı bir virüs tüm dünyayı ele geçirir. Kira'ya takıntı derecesinde hayran bir hacker-dehanın yaydığı bu virüsün peşine de iki farklı dedektif düşer.

Filmin üç başrol oyuncusu açıklandı bile!



Masahiro Higashide'yi Ajan Tsukuru Mishima rolünde göreceğiz. Filmin protagonisti olan Mishima çocukluğundan beri Kira'nın cinyetlerini takıntı haline getirmiş ve bu yeni ortaya çıkan virüsü yok etmeye kendini "programlamış"  bir arkadaşımız.


Sosuke Ikematsu ise "Ryuzaki" rolünü canlandıracak. Hayır bizim L değil maalesef. Ancak L'in salefi olarak görülen dünyanın bir numaralı dedektifi. Emininm en az L kadar garip takıntıları olacaktır. Bu karakteri nasıl işleyeceklerini merak etmekteyim (:



Masaki Suda ise siber teröristimiz Yuki Shien'i oynayacak. Amacı yaydığı virüs sayesinde dünydaki diğer "muhtemel" Death Notelar'a ulaşmak olan Shien'in keyfi, Ajan Mishima ve Dedektif Ryuzaki'nin peşine takılmasıyla kaçağa benziyor.

Ben kadroyu beğendim. Açıkçası üç oyuncuyu da tanımıyorum ancak rollerine uygun görünüyorlar.

QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam