-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Ghost in the Shell'in Hollywood Adaptasyonunda Scarlett Johansson ve Michael Pitt Oynayacak





Ghost in the Shell'in bir Hollywood liveactionının çıkacağı uzuuun zamandır kulislerde (?!) konuşuluyordu. Başrolde Scarlett Johansson'ın oynayacağı söylendi durdu. Johansson'ın oynayacağına dair resmi bir açıklama geçtiğimiz haftalarda gelmişti. Şimdi ise Michael Pitt'in "The Laughing Man" rolünde oynayacağı açıklandı. Ancak filmi izlememiz için bir yıl beklememiz gerekecek. Son açıklamalara göre filmin tahmini çıkış tarihi 31 Mart 2017.



Ghost in the Shell'in aslını, yani şu ana kadar çekilmiş olan dört anime filminden 1994 tarihli birincisini izlemiş olanlar Laughing Man'e büyük ihtimalle yabancılar. Laughing Man, Ghost in the Shell'in 2002-2003 yılları arasıında yayımlanan 26 bölümlük Ghost in the Shell: Stand Alone Complex'in villain'i, dahi hacker. (Laughing Man ismi Salinger'in The Laughing Man kısa öyküsünden gelmekte) Bu da live actionın yalnızca ana filmi değil, tüm Ghost in the Shell dünyasını kapsayan bir senaryosu olacağının habercisi.



İlk olarak 1994 yılında yayımlanan ve the Matrix'in "fikir babası" sayılan Ghost in the Shell'in Hollywood adaptasyonunun çıkması neden bu kadar bekletildi bilemiyorum. Belki açılışının bile the Matrix'e benzemesi insanları bu büyük Hollywood filminden uzaklaştırıp büyük tartışma yaratır diye mi düşünüldü, o nedenle mi yirmi üç yıl beklendi bu film için hiçbir fikrim yok. Kazuya Nomura'nın Ghost in the Shell: The New Movie'si ile mi bir kıpırdanma oldu, bilemiyorum. Bir Hollywood adaptasyonu gerekli miydi tabii o da tartışılır. Anime filmleriyle, serileriyle, oyunlarıyla fanfictionlarıyla kendine ait bir dünyası olan Ghost in the Shell'i ne diye şimdi hatırladılar merak içerisindeyim. Hele her bilim kurgu filminde karşımıza çıkan Scarlett Johansson'ın oynayacak olması çıkçası beni biraz soğutuyor. Major Kusanagi uzun boylu, hafif yapılı, karizmatik bir kadın tarafından canlandırılmalıydı. Scarlett Johansson'a Kusanagi'nin taşıdığı o karizmatik havanın ağır geleceğine eminim. Ancak yine de izleyeceğim tabii^^


Scarlett Johansson Major Kusanagi'nin o ciddi, sert ve kendinden emin havasını nasıl verecek merak içerisindeyim 

QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam