-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime Tarihinin En Müthiş Çiftleri








Sevgi!

Aşk!

İhtiras!

Nefret! 

Tutku!

Ve daha neler neler!.. Birazdaaan tam burada, sizlerle!


Aslında iyi magazin muhabiri olurmuş benden de kariyer basamaklarını yanlış çıkmışım. Neyse. 

Sevgililer gününe özel bir tema oluşturayım dedim ve aklıma birbirine en çok yakışan -veya bizim yakıştırdığımız- çiftleri sıralamak geldi. Arada birkaçı "sevip de kavuşamayan" sıfatında olduğu için içinizi cız da ettirebilir. Bir de mutlaka unuttuğum, es geçtiğim çiftler vardır. Aklınıza gelirse Twitter'dan Facebook'tan oradan buradan yorumlarınızı esirgemeyin. Yine aynı benim yaptığım gibi, kurguda çift olmayan ancak sizin yakıştırdıklarınızı da ekleyebilirsiniz, hiç dert değil. 


İşte anime tarihinin en minnoş, en tontiş, en minnak, en dandiridundiri (sonuncusu olmadı, farkındayım) çiftleri!





13- Yuno Gasai & Yukiteru Amano (Mirai Nikki) 


Aşk, tutku ve ihtirasın yanında biraz da saykoluk ekleyince elde edeceğimiz karışım karşınızda! 

Seviyoruz sizleri genşşler!



12- Faye Valentine & Spike Spiegel (Cowboy Bebop) 


Ovv! Anime tarihinin en karizmatik iki karakteri; Spike ve Faye'nin birlikteliği bir atom bombası gücünde olmaz mıydı? Olurdu.



11- Five & Nine (Zankyou No Terror)


Ooooooy oy! Acı acı iç çektim. Bu ne hırstır, bu ne takıntıdır arkadaş! Five'ın Nine'a duyduğu takıntılı ve çarpık aşk olmasa bu günlere bile gelemeyeceği gerçeği yine de yüreklere biraz su serpiyor.

Ne animeydin sen Zankyou no Terror!


10- Kousei & Kaori (Your Lie in April)


Boğazım düğümlendi, yorum yapamayacağım...


9- Rukia & Ichigo (Bleach)


En sevdiğim, birbirine en yakışan, en tatlı gibi ama gıcık gibi de çifte geldi sıra. Seviyorum sizi!


8- Hinata Hyuga & Naruto Uzumaki


Hikayeleri, aşkları, birbirlerine olan garip uyumlarıyla Hinata ve Naruto çifti listede sekizinci sırada. 



7- Eren Jaeger & Levi Ackerman (Shingeki no Kyojin)

Hayali yakıştırmalardan biri olsa da Shingeki no Kyojin'in yaratıcısı Hajime Isayama gerekleştirdiği söyleşilerden birinde (hatta tam olarak bunda: https://mangabrog.wordpress.com/2014/12/24/interview-with-hajime-isayama-creator-of-attack-on-titan-better-to-have-memorable-art-even-memorably-bad-art-and-stand-out/ ) kendisinin de Eren ve Levi'yi birbirine yakıştırdığını, hatta içinde Yaoi seven bir genç kız yattığını söylemişti. E hal böyle olunca Ereri'yi listeye almasam olmazdı. 

Ancak belirtmeden edemeyeceğim, bu nasıl bir Ereri (Eren ve Levi) çılgınlığıdır? Levi figürini arıyorum, Ererili çarşaf takımları çıkıyor, Eren ve Levi'nin doğru düzgün bir karesini arıyorum, tövbe estağfurullahlık fanfictionlar çıkıyor. Bulabildiğim en edepli fanfictionlardan birini ve animeden -mangada da sahne aynı gerçi- bir sahneyi koydum ben de mecbur. 






6- Eto Takatsuki & Ken Kaneki (Tokyo Ghoul) 

 Çift olmasalar bile birbirlerine karşılıklı ve karmaşık duygular besleyen, bir gün birinin delirip diğerini ortadan ikiye bölüp kalanını yediği, yarısı kalan öbürünün bu duruma gülüp geçtiği, ertesi günse hiçbir şey olmamış gibi  "Saçlarımı kestirdim, nasıl olmuş?", "Çok yakışmış" minvalinde diyaloglar kuran iki çatlak Eto ve Kaneki. Hennüz daha yeni başlayan hikayeleriyle anime ve manga tarihinin en garip ikilsi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar.





5- C.C. & Lelouche (Code Geass)


"Ölmek kolaydı be güzelim. Ben senin için yaşamayı göze aldım" 
Lelouch Lamperouch'tan C.C.'ye.


4- Asuna & Kirito (Sword Art Online)


Sword Art Online fanı olduğum söylenemez ancak bu ikiliyi, aralarındaki ilişkiyi çok seviyorum. 


3- Makise Kurisu & Okabe Rintarou (Steins; Gate)



Geldik ilk üç sıraya! Steins; Gate oldukça yeni bir anime olmasına karşın tüm listeleri yeniden yazdırıyor. En iyi anime, en müthiş kadın karakterler, en müthiş erkek karkaterler listelerinde kendine en üst sıralarda yer bulmasına alıştık zaten. Bir de "En müthiş çift" listesi eksikti, o da oldu. Eh, bu kadar havalı, sevimli ve ilginç iki karakteri ben ilk üçe koymayayım da ne yapayım? Maddo Scientistolarım benim!

2- Neptün & Uranüs ( Sailor Moon)


Her ne kadar TRT bu iki hatundan Uranüs'ü (sarı saçlı olan) erkek sesiyle seslendirip bize "Ay mini etekli adam mavi saçlı kızı öpüyor? Nooluyor? Niye yeaaa :/ " şeklinde travmalardan travma beğendirse de Neptün ve Uranüs'ün birbirine olan aşkını zihinlerden silmeyi başaramadı. Buyrunuz hanımlar, ikinci sıra sizin.



1- Euphemia & Nina Einstein (Code Geass) 


İşte geldik birinci sıraya! Uranüs ve Neptün'ün aşklarından bahsetmişken Euphemia ve Nina'yı es geçemezdim, kusura bakmayın. C.C. ve Lelouch'un efsanevi aşkını bile geride bırakan bu aşkın ahsahkdjafaksdjlfas. Birinci sıradakiler bir altta! Heheheheh trolledim sizii!


Ne güzelsin Nina!



The Real Bir- 
Jessie & James ( Pokemon)


Birbirlerinin ruh ikizi, Yin Yangları olan Jessie ve James'i unutursak kalbimiz kurusun!

Birinci sıra gönül rahatlıyığla sizin!

Miyaaaaaav!

^.^





QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam