-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 63. Bölüm İnceleme


Bu aralar o kadar çok aktiviteye katıldım, o kadar çok film izledim ki hangi birini yazacağıma karar veremeyip yine yeni ve yeniden Tokyo Ghoul'a döndüm. Yerim ben Gullarımı! Toookyo Guluguluguluguluuu!

İzlediğim filmleri de yazacağım hiç merakınız olmasın. Ghost in The Shell hakkında ne zamandır yazmak istiyordum ancak filmi hatırlamadığımdan yazamıyordum. Dün akşam en son onu izledim. Sinemada izledim hemide hemide! Burada -Brüksel- Festival Anima diye bir festival var. Yalnızca Japon animelerini değil, her koldan dinden dilden ve de ırktan animasyonları görmeniz mümkün. (Varolmayan ırkları görmeniz daha da mümkün çünkü çoğu bilimkurgu. Neyse evet.)



Bu akşam saat onda Mind Game'i görmeye gideceğim misal. Akşamın bir vaktine neden attılar bu filmi bilmiyorum. Korku filmi de değil. Yakuzalarla başı derde giren bir mangakayı anlatıyor hatta konusu çok hoşuma gitti ^.^

Anime filmlerini "Anime / Manga Önerileri" başlığında tanımını yapmak değil de gerçekten film olarak ele alıp ona göre yorumlamak gayesindeyim. Görünmez akşamn da ufkundayım ayrıca.

Bir sonraki romanımın adı "Nasıl Delirdim?" olcak bu gidişle. Kafamda hala "Tokyo Gulugulugulguuuu"lar çalıyor.



Böyle bir girizgah yaptım. Asıl girizgahım biraz daha hardcore olacak çünkü. Buyrun:

SUI ISHIDA SEN NAAAPIYORSUN? ÇILGIN MISIN OLOOOOOOOM?

Evet. Şu an su kadar berrak, kaloriferin üzerine kıvrılmış bir kedi kadar yamuş yumuşum. Rahatladım vallahi. 62.bölümde yaptığım tahminlerin biri bile mi tutmaz arkadaşım? Böyle bir şey olabilir mi? O kadar Ezel senaryosu yazdım dedim Kaneki'nin Eto ile anlaşmış, Furuta ve Arima'ya bilerek kimliğini belli etmiş olduğu ortaya çıkacak. Eto hapse girip orada milleti örgütleyecek filan yazdım da yazdım. BİR TANESİ BİLE Mİ TUTMAZ YAAA :'( Ishida döverim seni bak :/ :/ :/


Ne oldu peki? Eto hapse bile girmedi! Hatta Kaneki'den habersiz gidip saçını kestirdi (Burada kendisinin özüne döndüğünü, uyanış içinde olduğunu anlıyoruz. Evet, saç kesimi de sembol) Hatta ileri gidip zorla Kaneki'den iltifat almayı bile başardı. Bir yandan Arima ve Furuta "Qanqmla V'da qeyifff" şekllinde takılıyor. Arima'nın V'nin casusu olduğu artık kabak gibi ortada.

Hani Eto'nun hapse tıkılmayıp ortalıkta dolaşması ayrı bi mantıksızlık, Hinami'nin infaz günü geldi çattı, bu Kaneki Eto ile canlı yayında takılmacalarda. Olm Hinami hani? Dört yıl önce "Onii-chan" "Abiiii!" diye pantolonunu paçasından düşmeyen kızı öldürecekler olm. Bu kız da bir gün yüzü görmedi yemin ederim anasız babasız kaldı, Kaneki'yi ağabeyi bildi çocuk gitti yamyam oldu manyadı. Evsiz barksız kaldı Aogiri'ye katılmak zorunda kaldı. Ağabeyini kurtarayım derken yakalandı ölüme mahkum edildi. Ama Onii-chan'ın Hinami'yi taktığı yok. Altından bir şey çıkacak mutlaka. Kaneki Hinami'yi bırakmaz. Bırakamaz. Ne kadar psikopatın alası gibi görünse de Kaneki'nin saftoriğin teki olduğunu biliyoruz. Zaten bu bölümde de gördük. Sazan gibi Eto'nun oltasına takıldı.

Eto "Kitap lansmanımı yapacağım canlı yayında. Benimle gelir misin? Zaten beni gölemen gerekiyor" dedi. Kaneki yuttu (?) bunu!

 Eto canlı yayında tüm Caponya'ya "Ben Ghoul'um ve yeni kitabımı zavallı Ghoul yoldaşlarıma adıyorum" derken arkasında ecel terleri döken Kaneki'yi gösteren sahne çok hoşuma gitti. Özellikle de fanfictionlara çok güldüm.





DAHA DA TAHMİN MAHMİN YAPMIYORUM BİLMİYORUM 64. BMLÜMDE NE OLACAK :'( :'(


Gerçi sırf ben değil, tüm uluslarası forumardaki tartışmaları izledim. Bir anesi bile böyle bir tahmin yürütmemişti.

Eto Kaneki'yi nasıl köşeye sıkıştırdı ama ahahh!

Bu arada o kelebek neyi sembolize ediyor, tırtılın kabuğundan çıktığını, artık olayların "patlayacağını" mı haberdar ediyor bize tam emin değilim ancak bölümde ortalıkta dolaşan bir kelebek var.


















QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam