tokyo ghoul
tokyo ghoul 64
tokyo ghoul izle
tokyo ghoul re
tokyo ghoul re 64
tokyo ghoul re karakterler
tokyo ghoul:re
tokyo ghoul:re 64
tokyo ghoul:Re karakterler
Tokyo Ghoul:re 64. Bölüm İnceleme
Tokyo Ghoul:re 64. Bölüm İnceleme
Kafka, Murakami, Dostoyevski göndermeleri, alıntıları derken Sui Ishida yazar oldu çıktı başımıza. O kadar zevk alıyorum ki uzun uzun açıklamalı, sıkıcı muhabbetlerden sevincimden sandalyede duramadım bu haftaki bölümü okurken. Tam bir seinen türü manga şölenine tanık oluyoruz bir-iki aydır. Bir yandan Ishida'nın yılardır ilmek ilmek ördüğü düğümlerin açılışını izlemek hoşuma gidiyor, bir yandan da "Tokyo Ghoul bitiyor mu?" diye için için tırsıyorum. 64. bölüm itibariyle Rize ve V'nin CCG'deki ghoul ajanları ile ilgili bilgi sahibi olmaya başladığımızdan artık büyük düğüme, yani One-Eyed-King'in kim olduğuna oldukça yakın olduğumuzu sanıyorum. Biraz matem havasında geçecek bu seferki inceleme. Ama siz de üzülmeyin, One-Eyed-King ortaya çıkınca belki üçüncü bir hikayemiz daha olur. Hemen içimizi karartmayalım. Daha biteceğine dair hiçbir açıklama gelmedi.


Eto'nun açıklaması bir yana, ilerleyen sayfalarda Urie, Saiko ve Mutsuki'nin Shirazu'nun kardeşinin edavisi için para verdilkerini görüyoruz. Hatırlarsınız, Shirazu ölmeden hemen önce kardeşinin tedavisini kesmelerini ve zavallı kızcağızı huzura kavuşturmalarını istemişti. Burada Urie'nin, Shirazu'nun son isteğini sorguladığını ve maddi zorluklar yüzünden kardeşinin tedavisinin kesilmesini istediğini düşündüğünü görüyoruz. Eh, Shriazu'nun kendine kakouhu ekletip Quinx Squad üyesi olmasının sebebinin iyi bir maaş kazanıp kız kardeşinin RC suppressor -ilaçlarını- alabilmek olduğunu hatırlarsınız. Bur sahnede Shirazu'nun ölümü ve Haise Sasaki'nin keskin ve soğuk değişmiyle kolsuz bacaksız kalan Urie, Saiko ve Mutsuki'nin aralarındaki bağın iyice güçlendiğini görüyoruz. Zaten ne zamandır Urie'nin Mutsuri'nin gerçekte kadın olduğunu öğrenmesinin nedenini merak etmekteydim. Bir aşk hikayesi ortaya çıkmayacak belki ancak Urie'nin Mutsuri'yi kurtarmak adına o Rue Island'ı Torso'nun başnıa yıkacağına eminim. Urie'de Kaneki -son hali, Black Reaper olan- aurası var. Ondan da tırsıyorum o yüzden.

Ve geldiiik bölmün en önemli kısmına; Kaneki-Eto muabbetine. Eto Kaneki'ye, V ile olanları anlattı. Furuta'nın zaten Clown, dolayısıyla da Ghoul olma ihtimali olduğunu biliyorduk. Eto'nun anlattıklarıyla bu ihtimal biraz daha güçlendi. Asıl merak ettiğim, Arima'nın ghoul olup olmadığı.
Birçok kişi Rize'nin kakouhasının özel olduğunu, bir şekilde yüz yıl önce yaşamış olan One-Eyed-King'in soyundan gelmiş olabileceğini, Eto ve Tatara'nın ise yüz yıl sonra, V'yi ve CCG'yi bitirmek ve Ghoullar'a daha iyi bir yaşam sağlamak amacıyla Rize'nin kakouhasından yeni "One-Eyed-King"ler yaratmaya çalıştığını düşünüyor. Bu güruha ben de dahilim. Bu bölümle birlikte de bu görüş iyice güçlendi. Ancak Sui Ishida her daim olduğu gibi bizi ters köşe yapabilecek bir şeyle çıkabilir karşımıza. Yine de Rize'nin bebekliğinden beri V'nin elinde olduğunu öğrendik.
Matasaka Kamishiro'nun senpaisi kimdi, mutlaka onu da öğreneceğiz bence. Ancak bu bölümde ne önemli olan Eto'nun V ve CCG hakkında verdiği bilgiler ve Rize'nin V'nin elinden kaçtığı.
Son sayfada ise Arima'nın Kamishiro'nun peşine düştüğünü görüyoruz. İleriki bölümde biraz aksiyon olacak gibi. Ne zamandır gerilm tavan, aksiyon taban seviyede ilerledi hikaye. Sanırım güzel bir kavgamız olacak bu sefere (: