-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 35: Kiznaiver


Tür: Aksiyon, dram, bilim kurgu, gerilim

Bölüm Sayısı: Henüz bilinmemekte



2016 Bahar sezonundaki animeler çılgın atıyor çılgın! Bahar döneminin animelerinden Bungou Stray Dogs hakkında yazmıştım. (Buyroooon: http://www.sutunc.com/2016/04/anime-manga-onerileri-34-bungou-stray.html) Şimdi de sıra en az Bungou kadar beğendiğim bir animede.


Kill la Kill'in yaratıcısı, Trigger stüdyolarının iddialı mı iddialı animesi Kiznaiver. Her saniyesi buram buram emek kokuyor. Karakter dizaynları çok iyi, renklendirmeler çok güzel. Kurgunun temposu özellikle tam kararında. Açılış müziği ve jenerik çok iyi. Dizi içi müzikler de tam uymuş ve klasik anime müziği tadından çok uzakta, her biri pek orijinal.


Hideaki Anno'nun ortak kurucusu olduğu Gainax'tan ayrılanların kurduğu Trigger Stüdyosu Kiznaiver'e milyonlarca dolara transfer edilen Brezilyalı oyuncu muamelesi yapıyor. Daha anime gösterime girmeden karakterlerin nasıl dizayn edildiği, kurgunun nasıl yapıldığı ile ilgili içinde sieyuuların rportajlarının da bulunduğu bir video çekmişlerdi.  Animenin yapımcılığını yedi farklı prodüksiyon şirketiüstleniyor. Sezonun en büyük animesi olma konusunda kararlılar anlayacağınız. Henüz bir bölümü yayımlandığı için tahmin etmekte zorlanıyorum zira yarışın içerisinde Bungou Stray Dogs, Joker Game, Boku no Hero Academia, Souseino Oynmyouji gibi iddialı mı iddialı animeler bulunuyor. Prodüksiyon şirketlerini ve yapımcıları jokey, animeleri de at olarak düşünebiliriz işi daha da somutlaştırarak. Bakalım ne olacak.



Kiznaiver'in kurgusu bilinçli olarak karmaşıklaştırılmış. Düz bir hikayeyi kesip, bölüp, olarların akıştaki yerlerini değiştirip yeniden bir bütün haline getirmek ustalık isteyen bir iş. Bakalım Kiznaiver ileriki bölümlerde nasıl olacak. Merak içerisindeyim açıkçası. Şimdilik pek iyi gidiyor gibi görünüyor.


Olay Suogomori adı verilen, yüksek teknolojili bir şehirde geçmekte. Acı hissedemeyen ve bu nedenle hayatı boyunca etrafıdakilerin baskılarına maruz kalmış olan Katsushira Agata yine sağlam dayak yediği bir gün gizemli bir hatunla karşılaşır. Bu soğuk görünümlü hatun Katsu'ya Kiznaiver tarafından seçildiğini ve Hristiyan inancındaki "Yedi Ölümcül Günah"tan biri olduğunu söyler. İşin aslı ise bambaşkadır; Sougomori dünyaya barıı getirmek amacında olanların kuruğu, özel bir şehirdir. Henüz tamamlanmamış bir proje olan Kizuna Sistemi'ni test etmek amaçlı kurulmuş olan Sugomori'de yaşayan yedi kişi denek olarak seçilmiştir. İnsanları birbirlerine kollarında açılan yaralarla bağlayan ve böylece herkesin birbirinin mutluluğunu ve acısını paylaşmasını amaçlayan Kizuna Sitemi için birbirine en uzak karakterdeki yedi kişi seçilmiştir. Bu yedi kiş-

Bzzzzttt

Konu daha buraya kadar geldi :(


Hadi hoşçakalııın! Kalp kalp kalp <3


QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam