-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 44: ReLIFE



ReLIFE

Tür: Bilimkurgu, seinen
Manga Volüm Sayısı: 5
Anime Yayımlanma Tarihi: Temmuz 2016




Oh şükür kavuşturana! Bahar animeleri önerilerimi bitirdim, geldi sıra yaz animelerine. İleriki dönemlerde üne kavuşacak, ortamlarda "Yea işte ben onun mangasını okudum da ilk, animesini çıktı sonradan işte. Mangasına alışınca tabi anime biraz garip geliyor yeaa!" şeklinde hava atabileceğiniz mangaların önerilerini yapmaya geldi sıra. Bu kıyağımı da unutmayın sakın.

İnternet üzerinden tefrika edilen mangalar genellike Çin ve Güney Kore'de bulunuyor. Geleneklerini devam ettirmekte direnen Caponlar ise yeni yeni başladı teknolojinin bu nimetini kullanmaya. Ayol hem teknoloji devisiniz, hem de  kendi geleneklerinizi teknolojik altyapılar kullanarak geliştirmek istemiyorsunuz. Neyse neyse, ReLIFE ile bu tabuyu da aşmış olacağız ziyadesiyle. Hadi bakalım aman da amann! ^.^



NHN Play Art isimli online dergide yayımlanan ReLIFE'ın konusu oldukça ilginç. Heyecanlı ve dinamik anlatım daha ilk bölümden sizi hikayenin içine çekiyor. Bu açıdan anime adaptasyonunun da oldukça baraşılı oalcağını düşünmekteyim. TMS Enternainment tarafından yapılcak olan adaptasyonun fragmanını izleyince daha da umutlandım. GÜZEL OLACAK GÜZEEL!

Fragman:



Hikaye, yirmi yaşında, üniversiteyi geç biritmiş, kurumsal hayata geçmeye çalışan ancak baş vurduğu işlerden sürekli olarak reddedilen umutsuz bir Capon'dur. Ailesi artık büyüdüğünü ve ona dairesi için para vermeyi keseceklerini söylediğinde ise iyice çöker Arata Kaizaki isimli bu talihsiz arkadaşımız. İş çıkışı kız arkadaşlarını da yanlarına alarak yine iş sahibi arkadaşlarıyla birer bira içen takım elbiseli arkadaşları gibi olmak için yanıp tutuşan Arata bir gece içer. Öyle bir içer ki, eve dönüş yolunda Ryo Yoake adlı, onu bir yıl boyunca lise son sınıfa göndermek istediğini söyleyen ilginç bir adamla karşılaştığında görüp duyduklarının hayal mi yoksa gerçek mi olduğunun idrakına varamaz. Ryo insanlara "ikinci bir şans" veren bir şirkette çalıştığını, Arata'ya vereceği hapın onu genç göstereceğini ve eğer anlaşmayı kabul ederse hapı yuttuktn sonra bir yıl boyunca liseye devam etmesi gerektiğini söylemektedir.

Adını hatırlayamayacak kadar sarhoş olan Arata, ertesi gün uyandığında Ryo'nun güleç suratından başka bir şey hatırlyamaz. Banyoya gidip aynaya baktığında ise onu büyük bir sürpriz beklemektedir; evet evet! Arata hapı yutmuş ve liseli bir genç görünümüne kavuşmuştur!



Tabii sonrasında olaylaar olaylaaar!

ReLIFE, yaz döneminin iple çektiğim adaptasyonlarından biri. Mangasını okumanızı da şiddetle tavsiye ederim. Her ne kadar renkli çizimleri sevmesem de ReLIFE'ın konusunun güzelliği bir süre sonra size her ufak eksiği affettiriyor (:


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam