-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

FUNimation: "Tokyo Ghoul Sezon Üç, Serinin En Karanlık ve En Korkutucu Sezonu Olacak"



"Tokyo Ghoul'un üçüncü sezon ne zaman çıkacak? Mangasına sadık kalacak mı?" diye düşünüp duran arkadaşlar, müjde!

Üçüncü sezon adaptasyounun 2017 yılında yayımlanacağı kesinleşen ünlü manga serisi Tokyo Ghoul cehpesinden yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. DI DI DI DIIN!

İlk iki sezonu  mangasına sadık kalmadığı için çok eleştirilen, hayranlarının, anime uyarlamasının Pierrot Stüdyoları'nın yerine Madhouse'un yapması için internet üzerinden kampanya başlattığı Tokyo Ghoul üçüncü sezonuyla fırtına gibi eseceğe benziyor. (Ay hadi inşallah!)

Uluslararası yayım haklarının FUNimation'a ait olduğu Tokyo Ghoul ile ilgili bir FUNimation çalışanından alınan resmi olmayan bilgiye göre, üçüncü sezon yine Pierrot Stüdyoları tarafından uyarlanacak. Ancak bu sefer senaristler hikayenin manga aslına sadık kalacak ve iddialara göre üçüncü sezon psikolojik açıdan en karanlık ve en gerilimli sezon olacak.

Bu kadar eleştiri almışken, Pierrot'nun ilk iki sezonda olduğu gibi, yine kafasına göre hikayeyi kesip biçip, manga aslında olmayan şeyler ekleyip devam ettireceklerini düşünmüyordum zaten. Tokyo Ghoul gibi bir seinen mangaya yaraşır, yaşça küçük izleyicileri kaybetmek pahasına manganın karanlık ve ağır havasına uygun bir üçüncü sezon izlemek dileğiyle.
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam