-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 77. Bölüm İnceleme


Tokyo Ghoul:re 77. Bölüm İncelemesi


Tokyo Ghoul:re 76. Bölüm İnceleme:
http://www.sutunc.com/2016/05/tokyo-ghoulre-76-bolum-inceleme.html


Yemin ederim dert sahibi oldum şu Tokyo Ghoul yüzünden. Neler neler geldi başıma İstanbul'da, bu kadar etkilemedi beni. Gecenin üçünde bavulumu takside unuttum, Üsküdar'dan Kadıköy'e taksi kovaladım, valizim olmadığından üç gün boyunca  televizyona çıktığım elbiseyle dolaşmak zorunda kaldım, dolmuşta ceketimi unuttum iki gün dondum, kapılarda kaldım. Yine de bu kadar üzülmedim delirmedim. OLSUN AMA ÇOK GÜZEL BÖLÜMDÜ YAAAAA!


Ben çok, çok sevdim  bölümü. Çok özlemişim Aoigiri Tree üyelerini. Ishida geçen hafta yaptığı Naki çizimiyle zaten ileriki bölümlerde kendisini göreceğimizin sinyalini veriyordu. Öyle de oldu. Duygusal çılgınım benim ya! Miza'yı da gördük. Onu bırakın Kurona'yı gördük! Manyamış ayol bu kız görmeyeli! Müthiş, saykolu maykolu bir şey olmuş. Kafanız karışmış olabilir diye açıklayayım; ilk sayfada kendi kendine konuşan "Babamıza geldik", "Karnımız aç" diyen kafadan düttürük Kurona. Evet, evet, Kaneki'nin kagune kardeşi, ikizi Suzuya tarafından öldürülen siyah giysili ve siyah saçlı hatun. Daha sonra da Hanbee'nin karşısına çıktı Kurona. Hanbee bizim minnak Miza'yı ölümüne deştikten sonra hemen. Tabii ben de bir ilk "Nasıl ya? Nasıl iki kakuganı var Kurona'nın?é diye sordum kendime. Acep ilginçli milginçli bir ameliyatla Nashiro'nun gözünü mü nakletti kendine? Zaten kafayı da zıprtırtmış, kardeşi var gibi konuşuyor. Ancak acccaaayip keyiflendim Kurona'yı iki kakuganla görünce. Demek oluyor ki, Tokyo Ghoul:re evreninde ileride öğreneceğimiz başka sırlar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Ne zamandır V idi Furuta idi Arima idi, sırlar açığa çıktığından bu arcın sonunda Re'nin biteceğine hemen hemen emindim. Bu bölüm yeni bilgiler de verdi bize Ishida ghoullarla ilgili. Miza'nın cüce kavmiyle ilgili şeyler öğrendik. Of ne kadar özlemişim TG evreniyle ilgili yeni şeyler öğrenmeyi. Hikaye daraldıkça bana da geliyorlardı. Biraz da olsa genişledi bu seferki bölümde. Şöyle derin bir "Oh!" çektim valla.


Miza galiba öldü arkadaşlar. O Hanbee'ye hiç ısınamamıştım zaten. Ne o öyle ya Adams ailesinin uşağı gibi? Ham yap onu Kurona! Çok ilginç bir karaktere dönüşmüşsün zaten. Rize'den boşalan seksi ve manyak hatun konteynjanını iyi doldurursun bu halde. Eto mu? Eto kraliçemiz, efendimiz, tanrıçamız. Bu gazla Kurona Suzuya'yı ile harcayabilir. Tabii bu neredeyse dört yıllık zaman diliminde kızcğızın başına neler geldi bilmiyoruz. Ancak bayağı güçlenmişe benziyor. Şöyle neffis bir Kurona-Suzuya savaşı görmek isterim doğrusu. Suzuya çok çok güçlü, tamam evet ancak bir kere de yenilsin şu çocuk yeter yav.


Miza'nın Naki'ye nasıl aşık olduğunu hatırlaması, o geçmiş zamanda olanlar filan ne güzeldi öyle. Naki'ye bayılıyorum zaten. Ishida'nın da çok sevdiğine eminim. Yoksa kurguya hemen hiçbir katkısı olmayan bir karakterin üzerine bu kadar düşmezdi. Karakter ayrı, dizaynı ayrı güzel valla. Bizim saftorik, iyi kalpli Nakimiz <3 Çok üzülecek Miza'nın ölümünün ardından :(


Hah! İşte geldik zurnanın zırt dediği yereee! Eğer bölümü okuyup, Urie-Mutsuki sahnesinden fazlasıyla etkilendiyseniz, bu kısmı okumak zorunda değilsiniz; ya da okuyun ya, umutlandıracağım sizi ^.^



Bence Mutsuki ölmedi! Tabii ölme ihtimali olduğunu teee ne zaman söylemiştim. Urie ve Mutsuki'nin mutlu mesut yaşamalarını arzuladığımdan da bahsetmiştim. Tüm bunlarla yetinmemiş, bir de Tokyo Ghoul'un seinen bir manga olduğunu, seinen mangaların özelliğinin de "acı gerçekler" olduğunu eklemiştim. Bu nedenle Mutsuki'nin ölmüş olabileceği gibi, gövdenin sahibi Torso'nun ta kendisi de olabilir. Eğer Amon Rue Island'da ise, (Amon nerede hala bilmiyoruz) Mutsuki'yi Quinx Squad'dan önce kurtarmış da olabilir. Olay tamamen Ishida'nın Mutsuki ve Urie karakterleriyle ne yapmak istediğine bağlı. Eğer Urie'yi yarı-manyak, yarı-hayvan bir karaktere dönüştürme niyetindeyse, Mutsuki'den umudu kesmeliyiz. Ha, Ishida'nın hala Mutsuki ile yapacakları varsa, bir şekilde kurtarılmıştır zaten bizimki.

Urie karakterini sevdiğimi zaten hep söylüyorum. Karakterin gidişatına bakılırsa da Ishida'nın daha kendisiyle yapacakları olduğunu düşünmekteyim. Hatta şöyle bir teori atayım ortada; V ve Washuular arasındaki bağ ortaya çıkınca Urie ve Kaneki birlikte savaşacak ve en sonunda Kaneki ölürken Urie CCG'nin başına geçecek. Kaneki'yi nedne öldürüyorum? Çünkü trajedilerin sonu böyle biter ve Tokyo Ghoul'un birinci bölümünün adından da anlayacağımız gibi; Tokyo Ghoul bir trajedi.

Haftaya da Rue Island olsun. Hadi Ishida hadi! Halk Amon istiyor!

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam