-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 45: Lovely Complex



Bölüm Sayısı: 24

Tür: Shoujo, romantik komedi

Manga Volüm Sayısı: 17

Söylemesi biraz garip geliyor ancak hayatımda ilk defa Alsancak'a geldim. Aklımda birkaç cosplay fikri vardı. Birkaç şey daha aramak için geleyim bir göreyim dedim şu ünlüüüüü Alsncak'ı. Güneşten gözümü açamıyorum ki göreyim! Bu ne sıcak! Meğer Alaçatı'da Çeşme'de keyif sürüyormuşum rüzgarlı rüzgarlı da haberim yokmuş! Aradığımhiçbir şeyi bulamadım. Birlikte geldiğim, deli dürtmüş gibi şu sıcaklarda Kıbrıs Şehitleri benim, Kıbrıs Şehitleri senin (şu an tek bildiğim yer Kıbrıs Şehitleri. Yeni yerler öğrenince editlerim) dolaşan arkadaşlarımı da sattım. Oturdum bir kafeye, anime önerisi yapıyorum. Beyin bedava! Eridi benimki zaten para etmediği iyi olmuş. Tişörtümün üzerindeki Saitama Sensei bile şekil değiştirdi, suratı bir asıldı bir şeyler oldu :( Fotoğraf ekleyeyim hatta buyroooon:

 
Sıcaktan ölmüş, canı çıkmış birer adet Su ve Saitama-sensei. Ya teknoloji müthi bir şey. Naklen yayın yapıyorum resmen yazarken. Haaayanaasınııııyaaa!!!


Hadi yapayım önerimi de neşemi bulayım biraz. Şu ana dek bilim kurgu, aksiyon, mecha, macera, fantastik, seinen, shounen, dıkşın dıkşınlı türlerinde onlarca anime önerisi yaptım. Yaoi önerisi bile yaptım ancak hiç shoujo yapmamışım! :O Ben bilim kurgu ve dıkşın dıkşın seviyorum diye sizi güzelim shoujo animelerden mahrum bırakacak değilim elbette. Bu nedenle de favori shoujo animem, Lovely Complex'in (Lovely Com olarak da geçmekte) önerisini yapayım dedim. Bilmeyenler kulak kesilsin, bilenler ise sonsuza dek sussun. (Kıyamadım haidi konuşun konuşun)



Hikaye,156 boyundaki Atsushi ile 172 boyundaki Risa adlı iki lise öğrencisi etrafnda dönmekte. Tabii ben böyle deyince ortada pek ilginçlik varmış gibi görünmüyor. Sorun, Atsushi'nin erkek, Risa'nın ise kız olmasında. Risa'nın yaşadıkları liseye 173 olarak başlayıp liseyi 177 olarak bitiren şahsım için pek ilginç gelmese de, Japonya gibi mini mini insanlarla dolu bir memlekette 172 santim olmayı, hele hele Japonlar'a göre bile kısa olan bir çocuğa karşı bir şeyler hissetmeyi tahmin bile edemiyorum!


Biri kısa, diğeri de uzun olduğu için kompleksli, birbiriyle kedi köpek gibi dalaşan ancak işilgi alanlarına geldiğinde çok da iyi anlaşan Risa ve Atsushi'nin bu kavgaları, zaman geçtikçe yerini ufak kafa karışıklıklarına bırakır. Atsushi'den hoşlandığını fark eden Risa'nın kendine güveni olmayan Atsushi'yi, ondan hoşlandığına ikna etmeye çalışması ve her seferinde başarısız olması başlı başına komediye dönüşür.

Diğer kızlar gibi mini mini, hanım hanımcık olmayan, olamayan Risa çok orijinal ve eğlenceli bir karakter. Eğer shounen animelerdeki tatlı ama cesur, çekingen ancak aslında tam bir kedi hatunlardan sıkıldıysanız, ne yaparsa yapsın hiçbir şekilde az önce saydığım kalıplara giremeyen, sakar, gelişi güzel yaşayan, heyecanlı, neşeli Risa'ya bayılacaksınız.


Hikaye Risa'nın gözünden anlatılıyor olsa da Atsushi ve yan karakterler de oldukça eğlenceli. Güzel zaman geçirmek istiyorsanız hiç durmayın ve Lovely Complex'i açın derim ^_^

Unutmadan da belirteyim, serinin bir de tatlı mı tatlı bir live action filmi bulunmakta (:

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam