-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 47: Mob Psycho 100



Mob Psycho 100

Bölüm Sayısı: ???
Yayımlanma Tarihi: 12 Temmuz 2016
Stüdyo: Bones
 Tür: Aksiyon, Shounen, Komedi, Doğaüstü



Teee 2016'nın başında haber etmiş, Mob Psycho 100'ün animesinin geleceğinin müjdesini vermiştim. İşte o müthiş gün geldi çattı! Geliyor gönlümüzün efendisi! One Punch Man'in ikinci sezonunun daha bir-iki sene bekleyeceğini biliyoruz. Bu süre zarfında da açlığımızı Mob Psycho 100 ile gidereceğiz artık. Neden mi? İkisinin de mangakaları aynı kişi çünkü! ONE!

Mob Psycho 100, kısaca Shiego Kageyama adlı, psişik güçleri olan bir orta okul çocuğunun başından geçen maceraları anlatıyor. Konunun işlenişi bakımından One Punch Man ile birçok benzerlikler gösteriyor Mob Psycho 100. Yalnızca bu dünya süper kahramanlar yerine, psişik güçlere sahip olan insanlarla dolu. Bayağı büroları filan var, para kazanıyorlar. Akademileri var. Bizim protagonistimiz Shiego da "kendi kendini psişik ilan edenler" güruhundan. Evet, evet aynı kendi kendini süper kahraman ilan eden Saitama-sensei gibi. Shiego'muzun artı bir durumu daha var; duygusal açıdan stabil omak zorunda. Eğer çok üzülür veya sinirlenirse aaadeta bir hidrojen  bombasıymışçasına, havada süzülerekten patır patır patlayabilir.


ONE 2012 yılından beri webcomic oalak yayımlamaya devam ediyor Mob Psyco 100'ü. Ben hikayeyi çok sevdiğimden takip ediyorum ancak okurken gözlerim kanıyor. Bir insan bu kadar mı kötü çizer ya? Hadi, One Punch Man'in tefrika çizimini Yusuke Murata'ya verdiler de onu -webcomic olmayan halini- rahat rahat okuyabiliyoruz. Ancak, Mob Psycho 100'de öyle bir imkân da olmadığından ONE'in dandirik dundirik çizimlerine talim etmek durumundayız. Benim gibi çizimlere önem veren, hatta kurgu ne denli muhteşem olsun, sırf çizimleri rahatsız ettiyse o mangayı okuyamayan biriyseniz, anime imdadınıza yetişiyor.

Shiego'nun sieyuusunu da merak ediyorum ayrıca. Listede adını görünce tanıyamadım. Meğer henüz bir animede, yardımcı bir karakteri seslendirmiş. Bir-iki demosuna baktım.  (http://www.air-agency.co.jp/talent/man/setsuo_ito) İyi iyi. Shiego'nun seslendirmesinin altından kalkar.



QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam