-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 81. Bölüm İnceleme



Tokyo Ghoul:re 80. Bölüm İncelemesi İçin: http://www.sutunc.com/2016/06/tokyo-ghoulre-80-bolum-inceleme.html

Aksiyon! Macera! İhtiras! İkiz kız kardeşini yiyen manyaklar! Babası bildiği, aslında gözünü yüzlerce kez oyup hafızasını kaybetmesine neden olan sadisti öldürmeye çalışan Oedipus Kompleksi mağdurları! Hepsi bu bölümde! 

Çok güzel bölüm oldu valla. Ishida'nın çizimlerini çözebilmek her baba yiğidin harcı değil bildiğiniz. Bu bölüm diğer aksiyon sahnelerine nazaran oldukça açıktı. Kendimi heyecnalı bir maçı anlatan hakem gibi hissediyorum şu an. Her yerinden öpüyorum Rüştüüüüüüü! (Bu kadar gaza gelmeye de gerek yok, evet)


Kurona'yı ilk önce manyak zannettik. Dedik, Suzuya kız kardeşini öldürdü, kızcağız da manyadı, kız kardeşi hayattaymış gibi konuşuyor. Sonradan Nashiro'nun -ikiz kız kardeşi- Kurona'nın göbeğinde yaşamını (?) sürdürdüğünü gördük. Bu bölümde de anladık ki, bildiğiniz kız kardeşini yemiş Kurona! Kaneki'nin Hide'yi yediğine inanıyoruz da Kurona'nın Nashiro'yu yediğine mi inanmayacağız? Ben inandım gitti valla! 

Olan Suzuya'ya oldu. Kurona SS-rate ghoul çıktı. Kakujası da varmış bildiğiniz. Eh, Rize'nin kagunesine sahip sonuçta. Kaneki'nin de, Kurona'nın da kısa zamanda SS seviyesine gelmelerinin Rize'nin yarım-kan özel kagunesinin sayesinde olduğunu düşünüyorum. Hala daha ortaya çıkmadı o Washuu ailesinin ve kagunelerin gizemi. 



Suzuya yedi kalbinden kaguneyi. Acep Urie'ye haberi gelen, ölen Special Class CCG ajanı Suzuya mıdır? Arima ölmüş olsa bile Urie'ye demezler. N'alaka yani? Biri Hanya'da diğeri Konya'da. (Hanya Yunanistan'da bir şehir bu arada. Kültürlendiriyorum sizi arada. Bi' Milyon'a filan katılrısanız beni yazdırın telefonla aranacaklara. Her haltı bilirim ben) 

Arima-Kaneki savaşına birkaç bölüm sonra döneceğimizi düşünüyordum. Sanırım Ishida, bu hafta renkli sayfalar çıkacağından daha fazla okuyucu toplayacağını bildiği için Kaneki'yi göstermek istemiş. Eh, Tokyo Ghoul'u az-çok bilipmangayı takip etmeleyenler renkli sayfalara kanıp bir göz atsalar mangaya, karnında Dabbe taşıyan manyak bir hatun, gözleri Ramsay Bolton'dan hallice cin çarpmış gibi bakan bir adet Suzuya görecekler. Yabancılı kçekmesinler diye araya Kaneki-Arima savaşı sıkıştırılmış. İyi de olmuş. Ya Amon çıksın ya Tatara-Houji kapışması gösterilsin ya da Kaneki-Arima'ya dönelim. Hah yeri gelmişken, adettendir:

ISHIDA NEREDE BU AMON? YETTİ GARİ ISHIDAAA!

Evet, rahatladım biraz. Geldik Kaneki vs. Arima'ya.



Kaneki tam bir stratejist. Bunu zaten henüz Haise Sasaki iken Snake -Nishiki- ile kapıştığı zamandan biliyoruz. Bir yandan gösterip diğer yandan vurmasıyla, kısa mesafede kagunesinin yalnızca ince bir kısmını çıkartıp aerodinamik bir biçimde hop hop bir oraya bir buraya zıplamasıyla askeri zekasını bir ekz daha bizlere kanıtlamış, bu şekilde de br sonraki hamlesinde "Ordulaaar! İlk Hedefiniiiiz!.." yok, Kaneki değildi bi' sn. hatlar karıştı sori.


Velhasıl, Kaneki, nerede nasıl dövüşeceğini, beki de Eto'dan bile daha iyi biliyor. Bizim Dört-Göz-san'ı kagunesiyle oluşturduğu kafese tıktı. Arima kafesi kesip, dışarı çıktığı sırada ise kagunesinin birkısmını arkadan aşırtıp diğer, o ünlü konuşan kaguneleriyle Arima'nın omzunun üzerinde beliriverdi ve "Ben kazandım" dedi. Arima'nın dikkati omzunun üzerindeki konuşan kaguneye kaymışken de vurdu son darbeyi.



Benim korkum, Eto'nun Kaneki'nin kagunesini kontrol ediyor olmasıydı. Ancak paralel zamanda Eto vs. Furuta kapışması gerçekleştiğinden Eto'nun Kaneki'nin kagunesini etkileyecek atılımlarda bulunabileceğini hiç zannetmiyorum. Kaneki kagunesinin hakkıyla yedni Arima'yı. Arima'nın bundan sonraki hamlesini çok merak ediyorum doğrusu. Bir B planı mutlaka vardır. En kötü ihtimalle de Kaneki ile konuşmaya çalıaşcak, onun duygusal zaaflarını kullanarak Kaneki'yi mental açıdan zayıflatmaya çalışacaktır.

Son olarak, renkli sayfalarda açık seçik gördüğümüz Furuta'dan bahsetmek istiyorum. Ishida'nın Furuta'yı çok sevdiği, Furuta'nın hikayesini anlatmak için can attığı ancak bunun için kurgunun gelişmesini beklediği çok açık. Daha önce de belirttiğim gibi, Tokyo Ghoul'un one shotındaki Kaneki Ken'e, Ishida'nın diğer rojsi olan Penis Man'e bakarsak, Ishida'nın karakterinin Kaneki'den çok Furuta'ya yakın olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle de Ishida'nın bu karakterle daha çoook işinin olduğunu düşünüyorum. Anlatacak çok şeyi var Furuta'nın daha. Bittabii paté yapacağı daha birçok insan ve ghoul ^.^

82. bölümde ne görmek isterdim biliyor musunuz pek sevgili, saygılı, tatlılardan tatlı, minnoşlardan minnoş ghoul severler?

AMON'U GÖRMEK İSTİYORUZ ARTIK ISHIDA İLİĞİMİZ KEMİĞİMİZ KURUDU ISHIDAAA!

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam