-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 49: Honobono Log


Tür: Romantik, hayattan kesit

Bölüm Sayısı: 10


Yaz sezonun animeleri gökten zembille iniyor mübarek, önce ReLIFE'ın on üç bölümü birden geldi, şimdi de Honobono Log'un. Crunchyroll iyice Netflix'e bağladı. E, iyi de oldu. Sakın "Ay on bölümmüş, sonra izlerim" filan demeyin. Bölümlerin her biri ikişer dakika. Evet, evet. İki. Atmış ikiden tavşanın kafasıyla ön patileri olan iki, evet.

Hep bilim kurgu, shounen, kurdulu kırdılı animeler öneriyorum. Araya tat katayım dedim bu şirin animeyle. Siz de izleyin, içiniz ısınsın. 


Her bir bölümünde farklı kişilerin iki dakikalık dünyasına konuk oluyoruz Honobono Log'da. İki dakikaya ne kadar duygu ve olay sığdırılabilir? Cevabınız "Çok az" ise bir daha düşünün. Bir bakıp çıktığım kurmaca hayatların etkisindeyim sabahtan beri. 

Ayrıca animasyon tarzı ve renklendirmeler m-u-h-t-e-ş-e-m! Tabii bunda Honobono Log'un Naka Fukamachi'nin ilüstrasyon kitabının adaptasyonu olmasının büyük payı var. Buram buram sanat kokuyor bu minimini anime.


Canınız sıkıldıysa eğer açın hüpletin hemen. Gerçi ben biraz eksik kalmış hissettim bitince. "E, bu kadar mıydı?" dedim. Olayların, karakterlerin tatları damağımda kaldı. Eminim, br iki festivalde karşılaşırız Honobono Log ile. Çok başarılı buldum ^.^

Kitabı da istiyorum ayrıca. Çok özendim, çok güzel (:











QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam