-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Shonen Jump'ta Yepyeni bir Manga Başlıyor; Yakusoku no Neverland




E, hep yeni başlayan animeleri mi müjdeleyeceğim? Belki de ileride animesi çekilecek, One Piece, Naruto, Bleach gibi rekorlardan rekor beğenecek bir manga başlıyor  yarın. Eğer dediğim türden bir başarıya ulaşırsa siz de "Ya ben onun ilk çıktığı günü bilirim peeeh!" dersiniz. Havanız olur ortamlarda ^^



Geçtiğimiz hafta yayımlanan Jump kapağını bu yeni mangaya ayırdı ve elli dört sayfalık ilk bölümünün 1 Ağustos'ta başlayacağını müjdeledi. Dergide bulunan "Magakaların köşesi" bölümündeyse manganın illüstratörü Demizu Posuka ve hikaye yazarı Kaiu Shirai "Seneye bugün, mangamızın birini yılını kutluyor olacağız" yorumunu yaptı.



One Piece, Naruto, Bleach, Gintama, Ao no Exorcist, Black Clover, Hunter x Hunter, Toriko ve daha birçok ünlü mangayı tefrika eden Weekly Shonen Jump'a yeni bir dev i geliyor, bunu zamanla öğreneceğiz.

Manganın konusu hakkında ise pek az bilgi var;

"Emma ve arkadaşları kaldkları yetiştirme yurdunda güzel ve huzurlu bir hayat geçirmektedir. Kurallar biraz sıkı lmasna karşın bakıcılar iyi ve şevkatlidir. Tek sorun, çocukların yurttan çıkmalarının yasak oluşudur"



Elli dört sayfa tabii bir seferlik. Her hafta elli dört sayfalık bölüm çıkartabilen zaten insan değil dron filandır. Ben müjdemi vereyim, güzel çıakrsa incelemesini de yaparım ^.^
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam