-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Adı Seks Skandalına Karışan Jung Joon-young'dan Türk Hayranlarına Mesaj Var!


Eski kız arkadaşının cinsel birliktelikleri esnasında kameralı telefonundan videosunu çektiği iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunduğu ünlü şarkıcı Joon-young sessizliğini bozdu.



6 Ağustos tarihinde yaptığı şikayeti ortaya çıkar çıkmaz geri alan ve sonrasında Joon-young'un suçsuz oduğuna dair üç kez dilekçe veren -anonim- eski kız arkadaş yüzünden Joung-youg'un başı dertte.

Ortalıkta çok sayıda bilgi kirliliği olduğunu, her kafadan ayrı bir ses çıktığını görünce ben de Seul'de yaşayan bir ortak arkadaşımızdan Joun-young'un bu durum hakkında neler düşündüğünü, işin aslının astarının ne olduğunu sormasını rica ettim.

Şu sıralar evinden çıkmayan ve polisin gelip bahsi geçen kameralı cep telefonunu almasını bekleyen Joun Young'a telefonla ulaşan arkadaş -Asu-, Young'un sözlerini iletti.

Eski kız arkadaşının rızası dışında hiçbir görüntü almadığını, video çekildiği sırada bahsi geçen şahsın da durumdan haberi olduğunu belirten Young, Olanları -kelimesi kelimesine- "Tamamen o kişinin attığı bir iftira" olarak değerlendirdi.

Young'un Güney Kore Devlet Televizyonu KBS'de yayımlanan 2 Days 1 Night adlı programa devam edip etmeyeceği ise hala meçhul. Young, programdan çıkartılıp çıkartılmayacağına dair seçimi programın yapımcılarına bırakmayı uygun görüyor.

Fanlarının bir an bile desteklerini çekmedikleri ve yanında olduklarını gösterdikleri için müteşekkir olan Young kabus gibi geçen bu günlerin bir an önce bitmesini diliyor.

Ayrıca: Kendisine sabahın köründe (bknz.Güney Kore-Türkiye saat farkı) ulaşmış olmama rağmen beni kırmayıp Joon-Young'u arayan ve bilgi alan Asu Taşkıranoğlu'na da buradan kucaaaak dolusu sevgi ve teşekkürler <3  <3 <3 
QuickEdit

You Might Also Like

1 yorum

Adsız dedi ki...

Asu abla türkiye de mi

Infinyteam