-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 68: Occultic; Nine


Occultic; Nine
Tür: Paranormal
Bölüm Sayısı: 12


Sonbahar sezonunun en merakla beklenen animelerinden biriydi Occultic; Nine. Her dönem böyle sabırsızlıkla beklenen, sağda solda sürekli tanıtımları dönen bir anime olur. İlkbaharda Joker Game vardı, yazı 91 Days ile geçirdik, şimdi de sırada Occultic; Nine var. Yalnız bu anime ne Joker Game'e ne de 91 Days'e benziyor. Nevi şahsına münhasır ilginçli mi ilginçli bir anime karşımızdaki.

Steins; Gate'in yaratıcısı Chiyomaru Shikura'nın bir diğer hafif romanı (light novel) Occultic; Nine'dan uyarlanan anime beklentilerin biraz altında kalmış gibi görünüyor.


Ökültik ögeler, sembolizm, dedektiflik, mistik konular, karışık kurgu = Occultic; Nine. İkinci bölüm bitti, ben hala daha kim kiminle, ne amaçla çalışıyor bir bağlantı kuramadım. Bir de anime on iki bölümden oluşacak. Bu kadar çok karakterle olayı on iki bölümde nasıl bağlayacaklar merak ediyorum.

Yine de kafa karıştırıcı ve sürükleyici bir anime olsun, her bölüm tansiyon yükselsin diyenleri şöyle alayım:

Yuuta Gamon, on yedi  yaşında, okült ögelerle ilgili blogtutan genç bir Japon çocuktur. Bir süre sonra Yuuta ve sekiz kişinin başına ilginç olaylar gelmeye başlar.

Şeytanla anlaşanlar mı dersiniz, geleceği görebilenler mi, yoksa oedipus kompleksinden muzdarip genç liseliler mi, Occultic; Nine şu an için tambir çorba ve yakn zamanda toparlanmasını umuyorum. Ama mistik olaylar dönüyor, orası kesin.

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam