-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Death Note'un Yeni Filmi 29 Ekim'de Sinemalarda!


Death Note: Light Up The New World'e kavuşmaya yalnızca birkaç gün kaldı!





Taaaa mart ayında yazmşım Death Note'un yeni filmi (Death Note: Light Up The New World) hakkında. Bknz: http://www.sutunc.com/2016/03/death-note-2016-filminden-ilk-kareler.html

Filmin 29 Ekim'de Japonya'da yayımlanacağı o zamandan belliydi. İşte o müthiş gün geldi çattı! Yalnızca bir hafta kaldı yeni Death Note filmine. Filmle ve oyuncularla ilgili detaylı bilgiyi yukarıda verdiğim linkten öğrenebilirsiniz. Yalnız, o linkte eksik olan bir şey var; o da Kenichi Matsuyama, yani ilk live action filmlerin L'inin de kadroya dahil olduğu!


Dikkat dikkat! Yazının bundan sonrası spoiler içermektedir! 

Dayanamayıp yine film hakkında biraz bilgi veriyorum (:

Light Up The New World ilk live action filmin yayımlandğı zamandan on yıl sonrasını -yani günümüzü- konu alıyor. 2006'da L de Light da ölmüş. Şimdi ise insanlığın başı Light'ı kendine idol olarak seçmiş ve çocukluk döneminde Light'ın yükselişini görmüş olan bir cyber-hacker (Yuki Shien) ve yeryüzüne düşen altı (evet, tam altı!) Death Note ile dertte.


Cyber hacker ve altı Death Note sahibi -dolayısıyl da altı Şinigami- ile müdacele eden ise iki kişi var; polise bağlı çalışan Kira Araştırma Merkezi dedektifi (Tsukuru Mishima) ve L'in vasisi Ryuzaki.

Filmde ayrıca Misa Amane'yi de kanlı canlı göreceğiz. Tabii kızcağızın ne kadar ömrü kaldığını hiçbirimiz bilmiyoruz. Belki bu seefer öğreniriz.

Filmin beyaz perdeyle buluşmasna günler kalmışken bir de İngilizce altyazlı yeni bir fragmanı yaymlandı. Çok Amerikan vari görünüyor ancak ben umutluyum bu işten. Oyuncular çok iyi seçilmiş, karakterler ise gerçekten "ekstrem" duruyor. Bakalım ne olacak hep birlikte birkaç güne öğreneceğiz zaten (:

Bu arada İngilizce olarak 10 Kasım'da gösterime girecek ancak malum ortamlar tabii 29 Ekim'de hareketlenmeye başlar sanıyorum.





QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam