-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 96. Bölüm İnceleme


Anteiku'dan bir karakter daha çıktı ortaya!



Tokyo Ghoul:re 95. Bölüm İncelemesi: http://www.sutunc.com/2016/10/tokyo-ghoulre-95-bolum-inceleme.html

Sui Ishida geçen hafta ona ettiğim alfları bir bir yedirdi bana. Onlar nasıl çizimler? O nasıl bir kurgu? Dolu dolu bir on dokuz sayfayla karşı karşıyayız sayın seyirciler. Re karakterleriyle Anteiku karakterleri karşılaştı. Bundan sonraki adım artık herkesin bağdaş kurup "hepimiiiz kardeşiiiiiiiiiiiiz!" şeklinde şarkı söylemesi olacak herhalde. 

Urie bir çok ghouldan daha ghoul. Mutsuki'nin tehlikeli olduğunu sezinledi ve ikircimde kaldı. Ben biraz daha atak davranır ve Akira'yı alaşağı etmek fırsatını kaçırmaz diye bekliyordum. Saygılı çocukmuş. Bunda, Mutsuki'nin Torso'nun elinden -hem de arkasında bir erkek gövdesi bırakarak- nasıl kurtulduğuna dair şüpheleri büyük etken. Ortalık kan gölü, eline Quinx geçen ana bacı dinlemeden girişiyor, kaguneler havada uçuşuyor ancak ben durmş Urie ile Mutsuki'yi shipliyorum. Bu ikisinin sonu çok kötü olacak, benden demesi. Urie Mutsuki'yi öldürmek zorunda kalırsa hele aborii! Üç gün yas tutarım ben. 


Urie vs. Amon sahneleri mükemmeldi! Sensei herhalde sonbahar depresyonunda filan, geçen haftaki dövüş sahneleriyle bu haftakiler arasındaki çizim tarzları birbiriyle alakasız. Ruhsal olarak dengesiz bir dönemine denk geldi şu sıralar herhalde. Kendisine düzenli uyku, bol egzersiz ve dengeli beslenme öneriririm. Fifty Shades of Ishida yaşatır adam resmen bize. Benim de dengem bozuldu.

Qx'in Amon karşısında döküldüğü sahneler e müthişti. Aura üzerinden sensei çok fena fan service yapmış. Yalnız Amon ukaku mu bikaku mu onu çözemedim. "Haydi o pelerini çıkart da öyle savaş" diyesim geldi. (Ben burada Friends'e gönderme yaptım. Köfteyi çakan varsa ne mutlu ^^) 


İyi değilim ben bence. Takizawa'nın kustuğu sahnede bile numara aradım :/ Amon yine kara şovalye unvanına uygun olarak "Siz gidin, ben onları oyalarım" taktiğini uyguladı. Bu kadar doğrucu olma Amon. Valla bu adam Kaneki yerine baş karakter olsaydı, Tokyo Ghoul Berserk gibi bir şey olurdu size söyleyeyim. Amon git gide Guts'a benzemeye başlamadı mı sizce de? Amon'un öleceğini zannetmiyorum. Geçen hafta da dediğim gibi, bize anlatacağı daha çook şey var. Yıllardır nerelerde saklanmış, ne yapmış, neler biliyo: "Haydi Amon, o pelerini çıkart da anlat bakalım başından neler geçmiş" (Gönderme no.2)

Nishiki'nin Kurona'ya "flat chest"(düz göğüs, aka  memesiz) demesi mükemmeldi. kendisinin sarkazmlarını, iğneleyici laf sokuşturmalarını özlemişiz valla. Bu denli karanlık ve gergin bir kurguda ortalığın stresini alan bir iki karakter olmalı. Yoksa sağa bak trajedi sola bak trajedi insan bir süre sonra boğulmaya başlıyor.  Roma'yı oldum olası sevmem. Daha doğrusu Uta ve Furuta dışında Clownlardan pek haz etmem. O yüzden ben Nishiki ve Kurona tarafındayım. Bastırın aslanlarım! (Romaşu kadarcık saldırıyla ölmez zaten. En son bıraktığımızda SS-level idi)


Takizawa vs. Ui de ayrı mükemel. Hele o Takizawa çizimi beni benden aldı. Al odana as. Sensei hala kendini geliştiriyor. Arada Tokyo Ghoul zamanlarından bir bölüme bakacak olsam şok geçiriyorum. İki farklı mangakanın elinden çıkmış gibi resmen.

Son iki sayfada Naki-Ui-Tsukiyama dövüşüne Itou Squad'ıın yetiştiğini görüyoruz. Itou Kuramoto TG evreninde en sevdiğim karakterlerden. Ölmesini istemiyorum o yüzden. TG evreninde sempatik karakter sayısı çok az. Kendisi adeta çölde açan bir gül. 

Veeeee son sahne! Pastanın en güzel yerini en son yiyenlerden olduğumdan, bu haftanın en müthiş anını da sona sakladım. Tadını çıkara çıkara anlatacağım. 


Irimi geldi Irimi! Bazıları başka biri, Itori veya Rize olabileceğini söylüyor ancak yapmayın etmeyin, bildiğiniz Irimi mask bu. Ayrıca Anteiku Raid sırasında maskesi düşen Irimi'i tanıdı Itou. Irimi de aynı şekilde Itou'yu. 

Irimi eldiyse Devil Ape de buradadır belki, ha? Belki Rizebile Rue Island'dadır. 


Ben hala bir Rue Island haritası olsa iyi olurdu diyorum. Yalnız resmen Tekken'e döndü olay. Yeri-karakteri seç aaand "get ready to the next battle"

Amon vs Urie, 
Nishiki vs Roma,
Tsukiyama vs. Ui
Muhtemelen Irimi vs Itou

Ben Amon vs Urie ile Tsukiyama vs Ui arasında seçim yapamıyorum.

Adettendir:

KANEKI NEREDE? BUTUN YAZ RUE ISLAND DİYE OYALADIIN BİZİ SENSEI. YETER ARTIK. ÇIKSIN ŞU ÇOCUK BİR YERDEN. KAKUJASINA HASRET KALDIK BİZE DE YAZIK!


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam