-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 72: Blood Lad


Blood Lad
Tür: Aksiyon, kara mizah, doğaüstü
Orijin: Manga
Bölüm Sayısı: 10 + OVA



Kış geldi hanımlar beyler! Hal böyle olunca benim de içimden depresif animeler önermek gelmiyor. Zaten yeterince canınız sıkılıyordur gerçek hayatta, bir de ben sıkmayayım. Etrafımda neşeli otakular görmek istiyorum. Bahar gelince de el ele tutuşup çimenlerde koşarız. O değil de, Bahar 2016 animeleri çok müthişti ya. Yaz da Sohbahar da olmadı Bahar gibi. Çok efsaneydi.

Öhöm öhöm. Doğaüstü, macera ve komedi türünde animeleri seven arkadaşlar hem buraya hem de Noragami'ye toplaşabilir. (Noragami: http://www.sutunc.com/2015/11/anime-manga-suggestions-2-noragami.html) Zira bu iki anime hareketli ve aksiyon dolu olduğu kadar birbirine de pek benziyor. Ay dayanamıyorum galiba; Noragami'yi seven Blood Lad'ı da sevdi. Tam tersi de mümkün.



Efendiciğimeeee, Blood Lad, Demon World isimli, yaratıkların ecinnilerin onun bunun şunun eksik olmadığı bir evrende geçmekte. Bu evrenin doğu yakasının hükümdarı ise bir vampir; Staz Charlie Blood. Vampir emmmmeee, öyle pek de alışık olduklarımızdan değil. İnsanları, özellikle de Japonları pek seven, sabah akşam anime izleyip video oyunu oynayan Staz insanların kanını emmekle de ilgilenmemektedir. Hükümdarlık işini hizmektarlarına bırakmıştır ve tüm gününü evinde geçirir. O ne ala kek hayat şeklinde yaşamaktadır anlayacağınız.


Ancak günlerden bir gün insanlar evreninden, hem de Japon bir kız bu Canavarlar Evreni'ne çıkagelir. Dünyadan açlan bir porttan geçen kızcağızımız Fuyumu Yanagi bu garip evrende fazla tutunmaz ve bir canavar tarafından ham yapılır. Staz'ın dikkatsizliği sonucu ham yaplan ve hayalete dönüşen Fuyumi Staz'dan onu yeniden insan yapmasını ister. İnsanını kaybetmek istemeyen Staz kızın isteğini kabul eder ve  birlikte Fuyumi'yi yeniden insana dönüştürmek için yola çkarlar. 

Hikaye her ne kadar Noragami'ye benzese de Blood Lad'ın mangası 2009 çıkışlı; Noragami'nin ise 2010. Zaten kurgu ilerleyip hikayeler çetrefillenmeye başladıkça birbirlerinden tamamen ayrılıyorlar. Ben ikisine de bayılıyorum valla. Otaku vampirimiz Staz, Wolf, Hydra... Hepsi çok başarılı karakterler. 

Dediğim gbi, şööööyle oturup zevkle izlemelik bir anime arıyorsanız Blood Lad  tam size göre ^.^
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam