-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime ve Manga Önerileri 71: Kuuchuu Buranko


Kuuchuu Buranko (Welcome to Irabu's Office)
Bölüm Sayısı: 11
Tür: Komedi, dram, psikolojik, seinen



Sonbahar geldi çattı lafını artık kullanmaya yüzüm yok. Bildiğiniz kış geldi. Gocukla filan dolaşmaya başladık ortalıkta. E, haliyle izlediğimiz animelerin türleri de bir değişti. Aşk acısı çekenler kendini shojo'ya, okul hayatı animelerine verdi, normalde ecchi'den kafasnı kaldırmayanlar shounene yöneldi. Mecha çlgınları yavaş kurgulu seinenlerle kendini dinlendiriyor -mecha işi ciddi iştir, kafa kaldırmaz bir süre sonra, dinlenmek gerekir arada- Ben de size bir kıyak yapıp favori animelerimden birini
önereyim dedim.  Tam da insanoğlunun delirmeye en yatkın olduğu şu zamanlarda izlemelik, neden? Daha da deliresiniz, o battaniyeden kafanızı çakrtamayasınız diye. NİAHAHAHAH!

Neyse öhöm. Çılgınlar gibi sevdiği animelerden biridir efenim. Karakter tasarımı, saykodelik renkleri ve ilginç mi ilginç karakterleriyle daha önce önerisini yaptığım Mind Game'e çılgınlarca benzemektedir. ( http://www.sutunc.com/2016/02/uykuluyken-izlenmemesi-gereken-anime.html ) Bu tarzda birkaç tane daha anime var. Hepsine ayrı ayrı aşığım. Şimdi bu önerdiklerimi beğenen olursa diğerlerini de öneririm. Benden haire shojo, futbol, basketbol animesi filan önermemi istiyorsunuz. Ben de inatla sizi "büyükler ligi"ne çekmeye çalşıyorum. Bakalım hangimiz kazanacağız. NİAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! (İkinci kahkaha daha uzun oldu)

Efenim Kuuchuu Buranko, Ichiro Irabu isimli ilginç mi ilginç bir psikiyatrist, bu psikiyatriste danışan -ve her bölüm değişen- hastaları ve Dr. Irabu'nun bu hastaları tedavi etmek için kullandğı, kendinden de ilginç yöntemleri konu etmekte.


Uykusuzluk sorunu çeken bir trambolinci, bıçaklardan ve sivri cisimlerden korkan bir gangster, 7 gün 24 saat erekte dolaşan bir iş adamı, sıkıya gelince kusmaya başlayan bir yazar... Hepsi de kendini Dr. Irabu'nun ilginç metodlarının merhametine bırakmışlardır. Ha, merhamet derken, Dr. Irabu'nun yöntemlerinin zalimce olduğunu filan sanmayın sakın, tam aksine, seksi hemşiresi Mayumi ortalarda gözüktüğünde, hiçbir hastası gık dahi etmeden metodlarına harfi harfine uyuyor.



Freudyen göndermeler, ilginç karakterler ve onlardan çok daha ilginç hikayelerle Kuuchuu Buranko bir "kült".

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam