-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 75: Ergo Proxy


Ergo Proxy
Bölüm Sayısı: 23
Tür: Bilim kurgu, gizem, psikolojik


Kış geldi diye karman çorman bilim kurgu animelerinden mangalarından vaz geçmeyelim diye ben de araya müthişler müthişi Ergo Proxy'i sıkıştırayım dedim.

 Dört bir koldan "Şunu öner bunu öner" diyorsunuz ya, he işte ben size "He" diyorum sonra arkamı dönünce unutuyorum Yemin ederim kendimi düğünlerde peçete üzerine mavi tükenmezle yazılmış şarkı istekleri alan piyanist şantörler gibi hissediyorum. Öyle çok önermemi / incelememi istediğiniz bir şey varsa özelden mesaj atmak yerine mention filan yapın sayfaya yazın. Özellere bakamıyorum bile çoğu zaman. Japon kültürüyle ilgili öneri isteyen biri var, onu unutmadım bak. Bir de Bleach var. Bir de Kuroko no Basuke var. Bir de Haikyuu var. Bir de bir şeyler var işte of ne bileyim ayyy!


Arada bana geliyorlar, az bilinen anime mangalar öneriyorum, arada da böyle popileri. Ergo Proxy popülaritesini sonuna kadar hak eden animelerden olduğu için, blim kurgu severler gönüül rahatlığıyla ekran başına oturabilir. Fazlasıyla kafa karıştırıcı olduğundan dolayı gece yatmadan hemen önce izlemenizi önermiyorum. Yoksa hiçbir şey anlamaz, üzerne bir de saçma sapan rüyalar görürsünüz. Demedi demeyin he.

Büyük bir felakete uğrayan insan ırkının sığındığı Romdo şehrinde AutoReivs adı verilen robotlarla birlikte yaşayan insanoğlunun başı yine ertten kurtulmaz. Bu robotlara Cogito adı verilen bir virüs bulaşır ve olaylar sarpa sarmaya başlar. Bir yandan baş kahramanımız Rei (Re-I)'nin başından geçenlere tanık olurken bir yandan da Proxyler, daha doğrusu Romdo şehri hakkındaki gerçekleri öğrenmeye başlarız.



Kafa karıştırıcı gibi görünen ancak temelde son derece sağlam ve düz bir mantığa dayanan kurguları çok severim. O nedenle Ergo Proxy'i de severim. Rei'yi zaten En Müthiş 20 Kadn Anime Karakteri listeme de almıştım.


Karanlık tema ve bilim kuru sevenleri bu tarafa doğru alalım o halde. Gerçi sevmiyorsanız bile Ergo Proxy'e bir şans verin derim.




QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam