-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 106. Bölüm İnceleme




Tokyo Ghoul:re 105. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2016/12/tokyo-ghoulre-105-bolum-inceleme.html

Önce size kötü haberi vereyim; geçen hafta yeni bölüm yoktu ya, haftaya da olmayacak :( Ama sağolsun Ishida sensei bizi bir başımıza koymuyor, çizim yapıyor sürekli. Ishida sensei'nin iş kolikliği beni endişelendirse de arada sırada böyle ara verildiğinde filan iyi geliyor ne yalan söyleyeyim.

Şimdi ben dayanamyorum ve patlıyorum çok afedersiniz;

NEREDE BİZİM KANEKİ? HANİ BU ÇOCUK BAŞ KARAKTERDİ? URIE VE FURUTA'NIN DÜŞÜNCELERİNİ GÖRÜYORUZ, KANEKİNİNKİLER YOK! SENSEI BEY NAAAPIYORSUNUZ????


Kaneki bildiğinz uzak bir akraba gibi oldu. Bu çocuk ne yer ne içer, ne düşünür, kafasından geçenler nedir? Bir cümle ile olsa yeter bize. Desin "Ulan Nakiyle odayı paylaşıyoru ama ayakları kokuyor hergelenin", "Olm Nişiki gördün mü Tsukiyama ne giymiş bu sabah? Olm öldürüyo beni bu adamın zevki pırasa desenli gömlek giymiş asjdkfjasdfas. Hay ben onun moda anlayışına..."

Biraz insan olsun Kaneki, ghoul olsun ona da razıyız ancak bir canlılık emaresi göstersin. Çok üzülüyorum ben bu çocuğun hallerine :(



Klon Clownlardan tiksindim resmen. Kanou'nun o floppy, iğrenç denekleri bu amaçla kullanacağı belliydi. Asıl soru, Furuta'nın ne işler çevirdiği. Clownların desteğiyle "tahta" çıkmışken onları ilk fırsatta al aşağı etmeye çalışmak pek akla mantıpa sığmıyor. Donato ile Furuta'nın aralarında bir anlaşmaları, varmaya çalıştıkları bir amaç olmalı. Bu amaç, gerçek OEK'yi ortaya çıkartmak da olabilir.


Dikkat edin, bu bölümde self-claimed OEK yazıyor Kaneki için. Ayrıca Sensei'nn hazırladığı kapak fotoğrafında özler çifter çifter. Kaneki Arima'nın ölümünden hemen önce yien sensei tarafından çizilmiş, yalnız burada yalnızca bir çift göz kullanılmıştı. Şimdi iki çift göz var. Birkaç ay önceki tahminlerin gerçekleşebilir, başka bir OEK otaya çıkabilir.

Bu önceki çizim. Re'nin yanındaki biri siyah diğeri kırmızı noktalara dikkat.

Burada dört nokta var. 


"Gerçek" OEK, yani ilk OEK'nin soyundan gelen yarı ghoul için en güçlü adaylar Amon ve Hide. Ben oyumu Hide'den yana kullanıyorum.


Olayın çözümü Furuta-Donato ve Uta'da bitiyor. O nedenle bu arkadaşlara dikkat derim.


Ay daha çözülecek çok gizem var oleey! Bence bunun Osaka Ghoul, Fukuoka Ghoul vs gibi varyasyonları da çıksın. Okuruz biz yine.
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam