-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 105. Bölüm inceleme





Tokyo Ghoul:re 104. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2016/12/tokyo-ghoulre-104-bolum-inceleme.html

Mahallemizin bıçkın ghoulu

Ay bildiğiniz iki günde kış depresyonuna girdim, insanlıktan çıktım, yorganımın altına gizlendim, sabahtan akşama 2 Days 1 Night izleyip noodle yedim. Benim evin etrafı silme suşici, noodlecı. Cennet gibi yerde yaşıyorum resmen <3 <3 <3 Arada "Nerede suşi yiyeiblirim? hangisi en güzeli?" diye sorular geliyor, bu sorulara bütçenizi ve yaşadığınız yeri de eklerseniz daha çabuk sonuca ulaşabiliriz. Şimdi Tuzla'da oturan birine Nişantaşı'nda bir Japon restoranı da önermeyeyim yani, değil mi?

Cumartesi günü mangaka dostum Ali Toğlukdemir ile bir söyleşi-seminer gerçekleştirdik. Gelenlere çok teşekkür ederim, çok güzel oldu. Bizim zamanımız vardı, o yüzden rahat rahat uzattık, sorusu olan sordu etti. Öyle rahatız biz, gelin, gidin kafanıza göre ^.^


Bu seferki söyleşi daha bir manga-anime-cosplay dünyasına giriş şeklinde oldu. Ön bilgi vermeden teoriye girmek çok zor çünkü. Bir sonraki "toplaşma" 25 Aralık'ta Kadıköy'de gerçekleşecek ve daha bir atölye şeklinde olacak. Yerini hatırlamıyorum. Bir etkinlik duyurusu açarım zaten. Gelmek isteyen, tabletini kalemini kağıdını kitabını getirebilir.  Daha bir manga kurgusu-çizimi oluşturma şeklinde çalışacağız gelecek sefere (:

Tokyo Ghoul incelemesi içime dert oldu resmen. Seminerden sonra dolmuşla Beşiktaş'a geçip, Maçka Parkı'ndan eve yürüyecektim, Üsküdar'daki arkadaşlara takıldım. Patlama da tam o sırada oldu. Üsküdar'daki ev bile sallandı, siren sesleri duyuldu. Ne büyük bir badire atlattık, siz düşünün. Annemle konuşuyordum o sırada, "Patlama oldu" diye bağırdım. Akabinde ikincisini duyduk. Sonrasında çatışma ve siren sesleri... Çok korkunç çook! Güzelim insanlar gitti. İki gündür kendime gelemedim :(



 Bu haftanın tek tesellisi Tokyom Ghoulumun müthiş bir geri dönüş yapması oldu. Mükemmel bir bölüm okuduk. Aksiyon filmlerinden çıkma gibiydi. Daha ilk sayfadan o balonun çocuğu patlatacağını hemen hepiniz tahmin etmişsinizdir. Ancak olay zaten "kendini okutturmada". Bildiğiniz kendini okutturdu bu bölüm. Suzuya'nın tereddütleri, Matrusi'nin gıcıklıkları, geek Saiko'nun "Young Padawan" lafı hepsi muntazamdı. Bizim Kaneki de Jason cosplayiyle yarışmaya katılsa ilk üçe girer valla. Biraz enterasan olmuş yeni stili ama herhalde o saçlar iner aşağı kakujayı filan çıkartınca. Rüzgar müzgar eser sağa sola uçuşan kagunelerden. White Suits'in geçmişiyle ilgili bir şey de bilmiyoruz ayrıca. Bir geçmişleri var mı, onu da bilmiyoruz gerçi. Sensei bu konuya da bir el atsın valla.


Bu bölümün yıldızı açık ara Furuta idi. Sui Ishida'nın Furuta'yı daha da uçlara itmek istediği belli. Gücü elinde bulundurur bulundurmaz, sayesinde başa geçtiği Clownları yok etmeye kalkışması karakter gelişimi açısından bize ileriyle dönük çok büyük ip uçları veriyor.  Furuta git gide karanlık tarafa geçebilir, çok daha tehlikeli bir karakter olabilir. Çok rahat genişletilebilecek bir karakter. "Eğlenceli manyak çocuk"tan "amacı uğruna her şeyi hiçe sayan psikopat"a dönüşmesi için gereken tüm alt yapı hazır. Ishida Sui'nin aklında Furuta'yı daha da aşağı çekmek var mı emin değilim ancak ben olsam böyle yapardım. Hatta hızımı alamaz, Kaneki'ye de kötü özellikler eklerdim.  Kaneki'nin de biraz acımasız olması gerek artık. Daha insan eti komadı ağzına farkındaysanız. Tek bir insanı bile öldürmedi. Harry Potter'ın Avada Kedavra lanetine ha bire Sersemlet, Expelliarmus, Lumos gibi saçma sapan büyülerle cevap vermesine benziyor. Serinin sonuna kadar da insan öldürmez ben size diyeyim. Ghoulları parçalamaya devam eder.


Jason Cosplay Team dikkat dağıtırken arkadan Takizawalar laboratuvara koşacak. Bu savaşın sonunun ise Clownların yenilgisi, Furuta'nın mutlak zaferi ve bizim cosplayerların laboratuvardan Rc suppressorları çalmasıyla biteceği görüşündeyim. Bahisleri açalım!



QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam