-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 107. Bölüm İnceleme




Efenim yılın ilk Tokyo Ghoul incelemesiyle karşınızdayım! Yine bombastique (kasşldfkasşlfka) analizlerimle gününüzü şenlendirmeyi planlıyorum.  Bu arada, hava çok soğuk :O :O :O

Tokyo Ghoul:re 106. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2016/12/tokyo-ghoul-re-106-bolum-inceleme.html


Oh be sonunda güzel bir bölüm! İki hafta bekledik ama değdi gerçekten. Sensei şiir gibi çizmiş bu bölümde. Kavga sahnelerini bile anladım, daha ne olsun?

Ay bildiğiniz Tokyo Ghoul incelemesi yapmayı özlemişim. Tabii en son incelemeyi geçen yıl yaptım, ondandır. (Ekieikiekiekeikeikeikeike) İstanbul'da kar kış kıyamet vallahi. Tam böyle gocukları içlikleri giyip Anteiku'nun yolunu tutma havası. Baştan mı izlesek Tokyo Ghoul animesini n'apsak? Hide'nin o "Let's go home" dediği sahnede ağlarım ben bu sefer vallahi.


O değil de, Tokyo Ghoul tam bir kış hikayesi değil mi ya? Bööyle kahvenizi, sıcak şarabınızı alıp okuyacağınız / izleyeceğiniz türden. Üçüncü sezonu umarım yaz ortasında çıkartmayı düşünmezler. Plajdan dönüp Re'yi izlemek çok absürd olur. Damar yapmalık, depresyonlardan depresyona sürüklenmelik, kış hırkasını geçirip battaniyenin altına geçmelik bir anime Tokyo Ghoul. İnsanın içinde buruk bir boşluk hissi uyandırıyor. Ben seviyorum o hissi valla.

Bakın yine yeni yeniden sensei gitti Urie'nin düşüncelerini yazdı, Kaneki'yi bir başına bıraktı. bu iş cidden canımı sıkmaya başladı açıkçası. Kaneki'yi film izler gibi izliyoruz öyle. Diğer tipler bizimki hakkında "Hayanasınıyaaa kguneye bak mey maşşallah!" şeklinde yorumlar yaptıkça biz de Kaneki'ye uzaktan bakmaya alışıyoruz. Biz bu çocuğun beyninin içindeydik, duygularını düşüncelerini paylaşıyorduk. Ne oldu da şimdi Urie'den bile daha uzak oldu bize? Buradan sevgili Kaneki Ken'e "Sorsam bana benden yakıındııın, şimdii nedeeen uzaaaktasııın?" şarkısını armağan etmek istiyorum. Kim söylüyordu, şarkının adı neydi, tam hatırlamıyorum gerçi, önemli de değil bence.

Donato bölümüne geçeyim vakit kaybetmeden, Uire'ye neden işkenceler çektiriyor bu adam? Manyak mı? Uta Mutsuki'yle eğleniyordu geçen sefer, bu da Urie'yi kestirmiş gözüne. Tüm CCG ajanlarından acısını mı çıakrtıyor ne yapıyor bu amca? Ama ne yalan söyleyeyim, seviyorum Donato'yu. Kagunesi de haç şeklinde ya o ne andlfasdfasfiaslfis. Sensei sen çok yaşa e mi?


V'ler ile ilgili bir bölüm olması güzel oldu. İhtiyacımız vardı biraz daha derinlere inmeye. Akisyon sahneleri temiz, kurgusu sağlam, nabzı düzgün tutulmuş son derece profesyonel bir bölümle geldi V hem de. Zevkten dört köşeyken ikiye katlandım sekiz köşe oldum. (Ekikikekeikeikeiekeikik)

V vs. Jason Cosplayerları şeklinde büyük bir maç olacak gelecek bölüm. Kaneki henüz laboratuvara ulaşabilmiş değil. Ben Kaneki'nin başına bir şey geleceğini, hani ennnnnnnnn uçuk ihtimalle V üyesi olan Hide ile karşılacağını ve asla laboratuvara yetişemeyeceğini düşünüyorum.

Hide çıksa ne bomba olur ama, değil mi? Uta ve Hide'den hep bir pislik bir şey bekliyorum zaten. Hide'nin Washuu olduğuna dair teoriler teeee Tokyo Gohul'un ilk dönemlerine rastlamakta. Bu nedenle de Hide'nin V Squad'ın üyesi olması hiç de beklenmeyen bir durum değil.

Ne zamandır duygusal bir bölüm izlememiştik. Kaneki karşılaşsa Hide ile tabii biz şok! On beş bölüm çıkamayız etkisinden.

Yine de ben sizi fazla gaza getirmeyeyim. Beklentileri yükseltirim de hiçbir şey çıkmaz, başıma ekşirsiniz vallahi aaay!

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam