-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 110. Bölüm inceleme




Tokyo Ghoul:Re 109. Bölüm İnceleme: http://www.sutunc.com/2017/01/tokyo-ghoulre-109-bolum-inceleme.html

Vat a çeptır oh may gaş!  Sensei'nin bize sevmediğimiz karakterleri allem edip kallem edip sevdirme huyu yeniden hasıl oldu bu bölümde. Urie'nin o tüm kendini beğenmiş, yükselme arzusuyla yanıp tutuşan, istediği şeyi elde etmek için her şeyi yakıp yıkan karakterine gıcık olanlar yalnızca iki sayfada çark ettiler. Ben başından beri severim Urie'yi o nedenle sorun yok benim için.

Tokyo Ghoul'da baba takıntısı olmayan pek karakter yok. Ayato babasının güçsüzlüğüne ve pasifliğine takık.  Zira Urie de öyle. Sensei3nin bunu bilinçli olarak yaptığını zannetmiyorum. Aynı gerçek hayatta ondan üç yaş büyük bir ablası olduğu ve ablasıyla çok iyi anlaştığı gibi. (Senseinin bir de kız kardeşi var ancak onunla o kadar da iyi anlaşamıyor) Touka-Ayato, Yomo-Hikari ilişkisi de bu abla-kardeşe örnek olarak verilebilir.


Arima Kaneki'yi fiziksel olarak çökerterek güçlenmesini sağlıyordu. Donato'nun yaptığı ise total manupilation. Zihinsel olarak Urie'yi sınırlara timek ve sonrasında neler olacağını görmek. Urie'nin ne kadar kırılacağını merak ediyor, kontrolünü kaybetse bile Urie'yi yeneceğinden emin Donato. Ancak hesaba katmadığı bir şey var; Mutsuki manyağı. Urie'sini bırakır mı o hiç?

Allah aşkına Mutsuki'de "Yılmaz'ı meseneden sileceğsin" diyen kızın tipi yok mu sizce de ya? O her an bir şey yapabilirlik, "Aman tersine denk gelmeyelim çizer bizi"lik, hepsi aşırı benziyor Mutsuki'ye. Tabii buradaki Yılmaz da bizim Urie oluyor aşkrflaşrfkşlsdfgkas. Kusura bakmayın biraz güleceğim şu köşede:

dzfgknsldkfnsldfjsdşlgksdşfgjdfşggşkdfgşdfa



Uta'dan ödüm patlıyor. Sonunda kagunesini gördük, güzelmiş. bir cacığı yok gibi görünüyor, bildiğimiz kagune. Asıl keramet kakujasındaymış meğer. Oneyöyleallasen? Uta herhangi birinin kılığına girip bir işler çevirmiş olabilir. Bakalım sensei Uta'nın üzerinden neler kurguladı, gerçekten çok merak ediyorum.


Kaneki-Amon karşılaşması resmen gözümde canlandı a dostlar. Kaneki Amon'u görür, Amon'ın gözler açılır ve o da ne? Kakugan!


DI NI NI NIIIIN!

Valla anime uyarlamasında şu sahneyi efsane yapmaları lazım. O değil de cidden anime ne zaman çıkacak yav? Martta çıkacak diyen çılgınlar bile var ancak remsi hiçbir açıklama yok ortada. Olmadı biz yapalım bir şeyler gölge oyunu filan yapalım ne bileyim.






QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam