-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Geciken Tokyo Ghoul:re İncelemeleri Hakkında




Merhaba ghouldaşlaaar!

Öncelikle uzun bir bekleme süreci girdiği için araya kusura bakmayın. Şu sıralar o kadar yoğunum ki aynaya bakacak vaktim yok. Ayrıca bambaşka bir proje üzerinde çalışıyorum. Bana yalnızca iki ay verin, Mayıs ayının sonunda çok daha mutlu takipçilerim olacak (:

Ekim 2015'ten beri her hafta aralıksız olarak, tek kuruş kazanmadan Tokyo Ghoul incelemesi yapıyorum. Öncelikle bunu yapmakta "zorunlu" olmadığımı söyleyeyim. O nedenle "Neden inceleme yapmıyorsun amk?" şeklindeki laflar hiç mi hiç hoş değil. Ben burada bir buçuk yıldır aksatmadığım, zamanımı verdiğim, emek harcadığım bir şeyden bahsediyorum. Ve hayır, blogdan para kazanamıyorum ve her insan gibi paraya ihtiyacım var. Bu sebepten de çalışıyorum. Bu nedenle beni kırmak ve boş sözlerle incitmek yerine bana yardımcı olacak şekilde davranırsanız, en azından ne bileyim biraz moral verirseniz çok daha iyi olur. Yapılan şeyler 1 takdir ediliyorsa 10 taşlanıyor, biliyorsunuz. Ki ben -neden bilmiyorum valla neremi seviyorsanız- en çok sevilen blogger-vloggerlardan biriyim. Millete neler neler yazıyorlar! Ama işte bu dönem çok sıkışığım ve bir buçuk yıldır bu incelemeleri okuyan, eleştiren, yorum yapan sizlerin desteğine de ihtiyacım var.


Bahsettiğim proje de kitapla ilgili. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Bu kitap başka bir kitap, bilim kurgu olandan da azade. Daha kısa, okuması daha kolay. Bilim kurgu olanın üzerinde daha çok çalışmam gerekiyor ve bunun için gerekli olan zaman ve enerji bende mevcut değil. Bu nedenle bu "yeni kitabım" bir şekilde başarıya ulaşırsa, ileride -çok da ileride ddeğil diye umuyorum- daha fazla zamanım olacak ve üç serilik bilim kurgu kitabımı da bitirebileceğim.


İşte, böyle "düşük modda" olduğum bir dönemde hoppidi hoppidi incelemeler yapmak gelmedi içimden, gelemedi. Ben de samimi olarak "sıtkı sıyrılmış" bir biçimde yazıyorum size. Çoğunuzun yaşı küçük ve yaşam savaşı denilen şeyin içerisinde henüz değil. Bu nedenle beni anlamanızı da pek beklemiyorum. Sadece çok çalıştığımı ve eski enerjik halimi koruyabilmek için çok zorlandığımı bilin, yeter.

Bu nedenle TG'a harcadığım vakti artırıp yeni kitabıma eklemek istiyorum.  Belki birkaç hafta, belki de sıkılırım ve yarın hop diye bir inceleme yaparım, bilinmez. Ama mutlaka döneceğim (:
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam