-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Penny Pinchers (티끌모아 로맨스) İnceleme




Güney Kore romantik komedi filmlerinin kalitesi tartışılmaz. Siz de "Son zamanlarda çok para harcadım :/" diye dövünüyorsanız bu film tam da size göre!


Ağızda limonlu cheesecake tadı bırakan filmler vardır. Yok yok, şaka yapmıyorum. Belki sizde soğanlı menemen veya Erzincan hurması tadı bırakıyordur, bilemem ancak bitiğinde kendinizi iyi hissettiğiniz, etkisi de uzunca bir süre devam eden filmlerden biri Penny Pinchers.

Başrollerinde A Werewolf Boy ve Descendans of the Sun dramasından bildiğimiz Song Joon Ki ve Han Ye Seul'ün oynadığı Penny Pinchers biri hayatı fazlasıyla savurgan yaşayan, diğeri ise 10 km'den uzak değilse hiçbir yere taşıtla gitmeyen ve bir kuruşun bile hesabını yapan iki gencin hikayesini anlatıyor.



Tam bir "hergele" olan ve bir türlü iş bulamayan Ji-Woong (Song Joon Ki) -araya biraz da katakullilerin girmesi sonucu- ev sahibi tarafından kapı dışarı edilir. Bir evde iki kişi yaşayınca belediyeye daha az para ödendiğini duyan Hong Sil (Han Ye Seul) da evsiz kalan komşusunun bahçesinde çadır kurmasına yardım eder. Yalnız tek şartı vardır; tüm harcamalarını Hong Sil kontrol edecektir.

Yıllar boyu temel ihtiyaçları dışında tek kuruş harcama yapmadan büyük bir birikime sahip olan Hong Sil, bu her şeyi har vurup harman savuran erkekle başa çıkmaya çalışır. İkili sokaklarda patates satar, boş şişelerin depozitolarını paraya dönüştürürken bir yandan da Ji-Woong, Hong Sil'in bağımlılığa varan bu "harcamama" alışkanlığının altında yatan hikayeyi kurcalamaya başlar...


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam