-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Sizi 3 Gün Ağlatacak Bir Film: A Werewolf Boy




Ağlamalık film önerisi pek yapmıyorum.  Yine aynı şekilde pek romantik tarzda animelere ve mangalara da pek yer vermiyorum sitemde. Ama işte önerdiğimde de tam öneririm böyle üç gün hönkür hönkür ağlarsınız yolda evde tuvalette işte markette. Kereviz seçerken bile ağlama garantili film diye mi sunsaydım ne yapsaydım acep?





“Ciğer parçalanması” yaşayacağınız, Kore film ve dizi sektörünün şu an en ünlü ve en çok kazanan aktörü Song Joong-Ki ve yine en az Joong-Ki kadar ünlü Park Bo-Young’un baş rollerinde oynadığı bir baş yapıt A Werewolf Boy. Orijinal ismiyle Neuk-Dae-So-Nyeon.



Hikâye, lise sonu sınavlarına hazırlanan, ciğerlerinden sorunu olduğu için evde eğitim gören Soon-Yi, annesi ve küçük kız kardeşinin büyük bir kır evine yerleşmesiyle başlar. Etrafında yalnızca birkaç komşunun bulunduğu bu ev, kısa zaman önce kimseyle selamı sabahı olmayan bir adamın kalp krizi geçirip ölmesi sonucunda boşalmıştır.

Babasını kaybeden ve ortağı tüm sermayeye el koyduğu için annesi ve kardeşiyle oldukça kötü şartlar altında yaşayan Soon-Yi, babasının ortağının oğlunun aldığı bu eve, oğluyla evlenme şartıyla taşınır.

Olaylar ise evin ahırında aslında bir kurt-çocuğun yaşadığının ortaya çıkmasıyla başlar.

“İnsan neye denir?”, “Biz kimiz?” sorularını izleyiciye sorduran, sordururken de izleyiciyi üzüntüden ortadan ikiye kıran A Werewolf Boy sizde derin izler bırakacak.
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam