-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Melike Acar Kimdir? Ne İş Yapar?


Ülkemizin medar-ı iftiharı Melike Acar. "Hiç duymadım :/" diyenler için kendisi hakkında bir yazı yazayım dedim.



Ülkece millik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu dönemledeşrwşermwş hiç ortalığı karıştırmadan, büyük mü büyük isimlerle çalışmış olan Melike Acar'ı size takdim edeyim efenim.



Kendisi Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin efsaneler çıkartmasıyla ünlü, kendisi de bu nedenle bir efsane olan Grafik Tasarım bölümünden mezun. Uzun yıllar Leman'da çizmiş olan ve çizimleriyle olduğu kadar kurgularıyla da dikkat çeken Melike uzun yıllar süren yetenek dolu çabalarının karşılığını uluslararası arenada saygın bir illüstratör olarak almaya devam ediyor. Marvel için yaptığı işlerden biri aşağıda örneğin: (Image Comics ve Upper Decks ile de çalışmışlığı var kendisinin)

Melike Acar (@melikeacar)'in paylaştığı bir gönderi ()

Metallica'nın bizzat kendisine başvurup pena tasarımı yapmasını istediği Melike'nin kişiliği de ayrı tatlı. Nereden mi biliyorum?

Kendisiyle olan anımı da şöyle paylaşayım o halde;

Efenim Brüksel'den yeni döndüğüm ve hiç hesapta yokken bir anda İstanbul'da işe alındığım dönemde acil bir ev bulmam gerekti. İstanbul'da kalışım uzadığından "Ne yapsam acep? Otele mi gitsem?" diye düşünürken o gece Kadıköy'de arkadaşlarımlayken bize katılan ve daha önce bir tanışıklığımın olmadığı Melike "Gel bende kal," dedi. "Ya olur mu öyle ehi mehi" derken kendimi Melike'nin çalışma odasında, en az Melike kadar tatlı köpeği ve utangaç kedisinin yanında buldum. Adeta bir müzeyi andıran evinde beni iki gün ağırlayan bu harika kadın bana bir de Wonder Woman çizimi hediye etti <3 Ben de utanmadan sıkılmadan sizinle paylaşıyorum :))))))))))))))



Kendisi fotoğrafının çekilmesini ve röportaj yapmayı pek sevmiyor. Ben de bu şekilde çizerler dünyasının ağır toplarından olan Melike'yi anime-manga dünyasına tanıştırmak istedim.

Kendisinin sosyal medya hesaplarını aşağıda bulabilirsiniz:

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/MelikeAcarArt/?ref=ts

Twitter: https://www.instagram.com/melikeacar/

Instagram: https://twitter.com/MelikeAcar



QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam