-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Güney Kore Dizi Önerisi: My Love From The Star




Ay balalar! (Neden böyle hitap ettim ben de bilmiyorum :/ :/ :/)  Yaz aylarında içinizi ısıtacak, sizi kah kahkahalara boğaak kah hüzünlendirecek, hikayesiyle göz dolduracak, büyük itimalle hepiciğiniz korsan izleyeceğiniz için de ceplerinizi yakmayacak. Evet, başlangıç seramonisi bittiyse kdrama önerimize geçiyorum efenim.

Aşık olduğunuz adamın uzaylı olduğnu öğrenseydiniz, ne yapardınız?

Kdramalar birçoğumuzun da aşina olduğu gibi türü ister fantastik, ister macera, ister mecha (abarttım, evet) olsun mutlaka bir kadn ve erkek arasındaki aşkı anlatır. O aşk olur orada. Kurgu da paralel yürür. Bu dizide ise kurgu ve aşk o kadar güzel harmanlanmış ki tadından yenmiyor. Ayrıca, diziye aksiyon katan ve tempoyu sürekli yukarıda tutan bir kötü adamamımız da var. E, daha ne olsun?

Hikaye oldukça uzun ve karmaşık. Ben ise söyleyeceğimi söyleyip özete geçeyim;



Zor bir kurgunun altından başaryla kalkılmış. Dream High ve The Producers'tan (gerçi The Producers'ı bu diziden sonra çekti) Kim Soo Hyun ve ünlü mü ünlü Güney Kore filmi My Sassy Girl'ğün güzeller güzeli sassy girl'ü Jun Ji Hyun başrollerde tam anlamıyla döktürüyor.

Efenim gerçek ismi Byeol-e-seo on geu-dae olan filmde Kim Soo Hyun'un oynadığı karakter Do Min Jun, gezegenimize üç yüz yl önce bir uzay aracıyla gelmiş, aracı kırılınca ise dünyamızda mahsur kalmıştır. Ancak 2014'te, dünyaya yaklaşan bir göktaşı sayesinde bir portaldan geçebilecek olan Do Min Jun, üç ay sonra gerçek evine dönecek olmanın heyecanını yaşarken bir anda kendini kaosun eş anlamlısı ünlü yıldız Cheon Song Yi ( Jun Ji Hyun)'un komşusu olarak bulur.

Cheon Song Yi'nin dünyaya ilk geldiğinde tanıştığı ve son derece korkunç bir şekilde öldürülen kızın reenkarnasyonu olduğunu keşfeden Do Min Jun, bir yandan Cheon Song Yi'yi "cinayet zanlısı" konumuna sokan kişinin kim olduğunu bulmaya, diğer yandan da bu çatlak mı çatlak kadına aşık olmamaya çalışır.

Tabii ki aşık olur ya bu da soru mu asdkfjasdfa

Bu dizinin en sevdiğim yanı Do Min Jun'un o "uzaylı" halleriydi. Biz de isteriz tabii bizi ışınlayacak efendime söyleyeyip anında kaybolabilecek, zamanı durdurabilecek bir sevgilimiz olsun. Ama işte iyi şeyler de derdiyle birlikte geliyor. Uzaylı sonuçta yani...


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam