-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 132. Bölüm İnceleme




Selammm!


İşşte beklenen an!

Evlendiler!


Touka bildiğiniz üzre hamileydi. TouKen'ciler bayram ediyor etraf bayraklarla donatılmış, havai fişekler atılıyor, yurtta adeta bayram havası filan ama ben yetmez ama Rize veya Eto diyorum hala. Tabii öyle bir şey olmayacak, bu evlilikten sonra hatta Touka'nın yeri daha da sağlamlaşacak. Ablamızdan büyük hamleler bekliyoruz gelecek bölümlerde.

Tsukiyama'ya haaaala bayılıyorum! Ama ne olur yan karakter ghoulların hikayelerine önem versek Ishida sensei? Nishiki öyle hala yancı gibi dolanıyor ortalıkta. Elin manyak Quinx'lerini, manyaklıkta doktora tezi yazan Furuta'yı filan hep görüyoruz. Az biraz bizim teeee serinin başından alışık olduğumuz karakterleri de geliştiriversene be sensei, hadi be!

Urie ve Saiko'nun iki arada bir derede kalacağını teeeeee 2016 yazında söylemiştim. Bulmaya çalıştım o bölümleri ama bulamadım. Kaneki vs Furuta'nın belirginleşmeye başladığı dönemden Beri “Taraf olmayan bertaraf olur” mottosu öne çıkıyordu zaten. Yarebbim bugün de politik göndermeler yapıp duruyorum inş başıma bir şey gelmez. “Anime yazarı tutuklandı!” filan çok absürd olur. Pikaçulu tişörtle çıkarım ortalığa ay aman tü tü tü!



Urie ve Saiko da “Ferman padişahınsa dağlar bizimdiiiir! Hoba! Dağlaaar bizimmdiir!” diyerekten isyankar olacaklar gibi geliyor. Suzuya Juuzou ile de Kaneki vs Suzuya minvalinde bir kavga bekliyorum gelecekte. Çok sağlam kavga olacak ve büyük ihtimalle Suzuya’ya “Hoşça kal” diyeceğiz. Bakın beyyyyle de net söylüyorum. Doğru çıkmaz umarım diye de ekliyorum.

“Kaneki trajedi kahramanı, bir yüzü gülmüyor,” dedik dedik bakın ne oldu şimdi? Çocuk elinde daha hiçbir şey yokkenden Demet Akalın’dan hallice “Evli, mutlu, çocuklu” oldu. Ya sensei bu konuda bize çok pis bir kroşe vuracak ve Kaneki’yi “single dad” olarak göreceğiz ya da Touka da Wonder Woman misali git gide güçlenecek, efsane bir anime karakteri olacak.

Şu an taraflar belirleniyor. Çok değil, iki, üç bölüme çılgın bir arc’a giriş yapacağız gibi görünüyor. Bir Kaneki vs Furuta kavgası görmemize daha çok zaman var diye düşünüyorum. Ishida’nın Furuta’yı daha da köklendirmesi, daha da korkunç bir nemesis haline getirmesi gerekiyor ki kavga birkaç bölüm sürsün, her bölümde de biz ölüp ölüp dirilelim. Neydi o Arima vs Kaneki? Arima gözümüzde yıllarca yüceltildi yüceltildi biz de bölümler boyu dilimiz tutularaktan okuduk neler olup bittiğini. Aynısı Kaneki vs Furuta’da da olacak ancak şimdilik Furuta’nın da Kaneki’nin de on fırın ekmek yemeleri gerekiyor bir Saitama vs Boros olması için.

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam