-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Black Clover Animesinin İlk Trailerı Yayımlandı!




Weekly Shounen Jump'ın ünlü mangası Black Clover sonunda animeye uyarlanıyor! Tokyo Ghoul uyarlamaları oldukça tartışmalı olan stüyo Pierrot tarafından ele alınan -Naruto, Boruto ve Bleach yaptık diyor adamlar ancak Tokyo Ghoul faciasını unutmamakta fayda var- anime versiyonunun aşağı yukarı nasıl olacağını Black Clover severler trailerdan çıkartabilir.

Bir Shingeki no Kyojin efsanesi beklemiyorum ben şahsen. Animesi mangasından güzel olan kurguların sayısı zaten bir elin parmaklarını geçmez. Ancak animeler hikayenin tanıtılmasına ve geniş kitlelere ulaşmasına imkan veriyor ve bu sayede birçok kişi animenin uyarlandığı mangayı da okumaya, mangakayı takip etmeye başlıyor. Black Clover'ın da bu şekilde ününe ün katacağından eminim.


2017 sonbahar animeleri arasında yer alacak olan Black Clover'ın ekim ayında gösterime girmesi bekleniyor.

Black Clover'ın 27 dakikalık özel bölümü geçtiğimiz yıl kasım ayında ekranlarla buluşmuş ve genel olarak pozitif geri dönüşler almıştı. Ancak belirteyim, o uyarlama Xebec stüdyosuna aitti ve seiyuu'ları tamamen farklıydı. Gerçi bu versiyonda Asta ve Yuno'nun seiyuuları (Asta: Gakuto Kajiwara, Yuno: Shimazaki Nobunaga) cuk oturmuş gibi geldi. İlk trailerda duyamadık gerçi ancak ikisi de sevdiğim seiyuular. Bakalım nasıl olacak!

Trailer:







QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam