-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 91: Angel Beats!


Angel Beats! 
Bölüm Sayısı: 13
Tür: Aksiyon, komedi, dram, okul hayatı, doğaüstü


Sağda solda rastlayıp "Aaaa! Ben bu animeyi önermemiş miyim? :O :O" dediğim animelerden biri daha! Angel Beats!, temelinde ağır sayılabilecek bir konusu ve anlatmak istediği bir derdi olan ancak bu ağır konuyu türleri arasına okul hayatı / aksiyon ekleyerek daha geniş kitlelere hitap eden başarılı bir anime. Bu sebepten ister güzel hikayesi isterseniz de alt metni için izleyin, iki türlü de hoşunuza gidecek türden. Şu sıralar kaliteli ve kısa bir anime arayışındaysanız, Angel Beats! tam da size göre!



Hikayesi ise şöyle;

Otonashi bir gün uyanır. Ancak uyandığı dünya, alışık olduğuna hiç benzememektedir. Otonashi ölmüştür ve başka bir boyutta, "afterlife"tadır. 

İsmi dışında hiçbir şeyi hatırlayamayan Otonashi bir anda kendini sürekli bir kavga içinde olan iki grubun ortasında bulur. 



Ölmenin neredeyse imkansız olduğu bu dünyada (ölüler zaten, ruhlarını kaybetmek diyelim) Yuri adında bir kız isyancı grubun başında bulunmaktadır. Bu isyancı grup, yaşadıkları içler acısı hayattan ve hiç de iç açıcı olmayan afterlife'tan "Tanrı"yı sorumlu tutmakta ve onun temsilcisi Tenshi'ye meydan okumaktadır. 

Yer yer güldüren, oldukça eğlenceli diyalogları bulunan ve arkasında onlarca soru bırakarak biten bu animeyi izledikten sonra birkaç gün etkisinden çıkamayabilirsiniz. 
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam