-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Güney Kore Dizi Önerisi: Ssam My Way





Kill Me Heal Me'deki yakışıklı ağabey, She Was Pretty'deki sarsak oğlan ve Hwarang'daki doğrucu savaşçı, gönüllerimizin kahramanı Park Seo-Joon ve The Heirs'da nefret etmek isteyip de edemediğimiz, Descendents of the Sun'da iyice kanımızın kaynadığı Kim Ji Won'un baş rollerinde oynadığı bu dizi, çocukluk hayallerini gerçekleştirmek için canla başla çalışanlar için bire bir.

Henüz dört yaşındayken ilkokul üçten terk anneannesine söyleyip söyleyip kitaplar yazan, onları kıvırıp, zımbalayıp arkasına kitap etiketi yapıştıran ve dayısının kitapçı dükkanında satmaya çalışan şahsımın hayali -tahmin edebileceğiniz gibi- yazar olmaktı. Ssam My Way, İngilizce olarak da Fight for My Way de tam da kitabımın bitiş dönemine denk geldiğinden hayallerini gerçekleştirmek için canla başla çalışan bu gençlerin hikayesi daha bir dokundu bana. O halde bu drama tüm "hayali olanlara" gelsin!



Kong Do Man lise yıllarında fırtına gibi esen bir tekvando dövüşçüsüdür.  Güney Kore'nin geleceği olarak adlandırılan ve adından övgüyle söz ettiren Do Man, yaşadığı bir travma sonucu tekvandoyu bırakır ve hayatını geçici işlerle idame ettirmeye başlar.



Hayali haber spikeri olmak olan Choi Ae Ra ise lüks bir mağazada çalışmakta ve üniversiteye giden sevgilisinin yurt masraflarını karşılamak için uğraşmaktadır.

Çocukluk arkadaşı olan bu ikiliyle büyüyen ve aynı zamanda Choi Ae Ra'nın ev arkadaşı olan Song Ha Yoon ise Kong Do Man'ın yakın dostu Ahn Hae Jong ile yıllardır sorunsuz giden bir ilişkiyi sürdürmektedir.

Yıllarca birbiriyle didişmiş, birbirlerine ağızlarına geleni söylemiş ancak yine de bir an olsun bile ayrılmamış olan Choi Ae Ra ve Kong Do Man, yirmili yaşlarında yeniden lise hayallerinin peşinden koşmaya karar verirler. Hayallerini unutmadıkları, ancak yüreklerinin bir köşesinde sakladıkları bu zaman diliminde çoktan insanlar kendi kariyerlerini yapmış, onların bir değil, birkaç adım önüne geçmiştir bile. Bu çetin mücadelede ikilimiz ulaşmak istedikleri yere varmaya çalışırken, bir yandan da hayallerinin de aynı kendileri gibi olgunlaştığını fark eder.

Güzel ya bu dizi <3


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam