-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

17 Kasım 2017 Sitemin Ayvayı Yemesi




Töve yarebiim neler neler çektim sizleri şu satırları yazana kadar!

Bir ara habire saçımı değiştiriyordum, bir hafta yeşil, sonraki hafta mavi, sonraki hafta pembe, ondan sonraki ise mavili pembe filan oluyordu. Sonra saçı bıraktım, dedim ben siteyi değiştireyim. Kendim bile sitemde aradığım şeyleri bulamıyorum. Gidiyorum sap gibi “su tunç anime gintama” filan yazıyorum Google’a öyle buluyorum aradığımı asdlfmasdfkas.

Neyse macera böyle başladı. Dedim değiştireyim daha “responsive” bir site yapayım, havalı olsun, çağımıza uysun, uçan arabalar olsun, cyborglar kol gezsin filan feşmekan. ANAAAAM!

Canım çıktı! 2 seneden fazladır değiştirmiyordum siteyi. Kod işlerini tümden unutmuşum zaten. Gittim, güzelinden bir site aldım. Benim siteye entegre ettim. Göyle slider filan olacaktı, animeler kdramalar akıp geçecekti hep gözünüzün önünden çok mutlu olacaktık. Vış! Hiçbiri yok! Demoda gösterilen font bile aynı değil benim siteyle! Gittim elli tane şey değiştirdim yine bana mısın demedi, yazılımcı arkadaş vardı yakınlarda o da bir şeyler yapmaya çalıştı; sonucu “Sen bunu Wordpress’e geçirsene,” oldu. Tabii söylemesi kolay. 7 senelik blog bu, boru mu? Ben bu hayvani bloğu nasıl taşıyayım? SEO’larını nasıl ayarlayayım? İş mi? Sonra gittim 4 dolara mı ne ucuzluktan başka bir tema aldım mecbur. Diğer tema da duruyor öyle köşede. Lanet girsin!

Ama çok sağolun! Yakarışlarımı Twitter’dan duyurunca yardım etmek istediğini söyleyen çok sayıda kişi oldu. Şu an gıkıma kadar meşgulüm ancak yarın ilk iş şu site işine bakacağım.


Çok üzülüyorum :’( 

Ama işe bir de iyi tarafından bakın, şu an sitede bir kaos ortamı hakim. Denk getirebildiğinizi filan okuyabilirsiniz. Bence gayet eğlenceli. ( Kandırmaya çalışıyordu) 


QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam