-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 150. Bölüm İnceleme



SURPRAYZZZZZZZZ!

Aha heyecan yaptım! Bir buçuk sene boyunca azimle, inatla, tutkuyla, sevgiyle,gaflet ve adaletleaeşfkasdfdis devam ettirdiğim Tokyo Ghoul:re incelemelerine bir ara vermiştim. En sonunda "Abla kurban olam devam et ableaaaeaeaeölöleyyyo" moduna geçtiğiniz için şu hain kalbim dayanamadı. Ben de özledim inceleme yapmayı ne yalan söyleyeyim. Bir de fark etmişsinizdir, gıcır gıcır siteyle selamlıyorum sizleri. Bayram temizliği yaptım sdafsdaf. Hala ortalık dağınık biraz saçmalıyor site ama idare ediverin artık.

Bildiğiniz üzre bizim Qameqi Qun beyyle devasa saçma sapan bir yaratığa evrildi. Bıraksak Tokyo'yu yiyecek cibiliyetsiz. Yolda görsen "İğğğ çiyan" filan dersin tekmeyi basarsın. Sıkıysa buna bas! Dünya üzerindeki tüm Raid'leri toplasan yine kar etmez bizim Gün-Yüzü-Görmek-Nedir-Bilmeyen-Baş-Kahramanımıza.

Ama 149'uncu bölümde ne döktürdü Tsukiyama ne! Bağdaş kurup okumasam ayağa kalkıp alkışlardım da çok üşendim. Bu arada, bildiğiniz üzre Kaneki çok hızlı yaşlanıyor. Ishida kesin bu konu üzerinden yürüyecek. Full-form kakuja olduktan sonra Kaneki normalde dönünce kan kusacak kan! Bu da bizi beynini patlatan Kanou'nun veya asistanının -hani Nishiki'nin eski yavuklusu kızcağız var ya, o- bulduğu biz çözümle üçüncü seriye götürecek. En kötü senaryo ise Kaneki'nin order'ı sağlaması ve o sırada eski jenerasyonun ölüp geriye Kaneki ve Touka'nın çocuğunun kalması. O çocukla yeni bir seri de başlayabilir. Boruto tadında bir şey olabilir. Kaneki alışılageldik baş karakterlerden pek uzaktı, zayıftı, insandı insan! Bu çocuk, biraz Ayato ayarında, hayata karşı öfke dolu ve bir şeyler başarmak isteyen tiplerden olabilir. Ama durun, daha Kaneki'ye bir şey olmadı. Sarmış Tokyu'nun yüksek binalarından birinin afakını, dört zırhlı duvar gibi mübarek geçit vermiyor kimseye.

Ortalık da şu an karman çorman. Hide'nin hikayesini dinleyeceğiz daha. O boğazına noldu anneeem? diye soracağız. O anarşik eşarp inecek, o boğaz görünecek. Kaneki Hide'yi ses tellerinden mi yedi yani nedir? Hide'nin Washuu olduğu iddiası hala havada öylece duruyor.


Amon da Akira da geldi, grup -neredeyse- tamamlandı. Şimdi gözler Urie ve Saiko'da. Allahın belası Mutsuki'yi kendi bıçağıyla öldürse Urie bir rahata ereceğim valla. Başından beri kılım ben ona. Takizawa x Kurona shiplediğimi de duyurayım buradan. Gerçi Kurona her sahneye çıktığında midesindeki gazı ikiz kardeşi sandığı zamanlar geliyor aklıma ama olsun. Tam Takizawa'ya yaraşır bir gelin.

Furuta çok dipten geliyor ve "kuralları iplememe" gibi bir avantajı var. Bu sebepten CCG'nin kazananı o olacak gibi görünüyor. Yeni bir dönemin başlaması için önce büyük bir temizlik gerekli. Bu "temizlik" kısmının iki tarafta da olacağını düşünüyorum.

Bir de ölüler dirilecek yarebbim. Zaten yeterince karakter yok hikayede, bir de onlar gelsin, heh, tam!











QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam