-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Güney Kore Dizisi: While You Were Sleeping





Bir diziye izlemeye başlamadan “Oooo şu oyuncu başroldeyse kesin süper bir şeydir,” diyorsanız, o iş aynı zamanda da oyuncunun büyüklüğünü gösterir. Henüz 28 yaşında olan Lee Jong Suk ile ilgili de aynı şey geçerli. Oynadığı tüm yapımlar mı karmaşık kurgulu, heyecanlı ve güzel olur?

Pinocchio, I Hear Your Voice, Doctor Stranger, W ve şimdi de While You Were Sleeping… Hepsinde de oldukça zeki, kibirli ve kendinden emin karakterleri canlandıran Lee Jong Suk, dizsinin çıktığı dönemde verilen tüm ödülleri süpürmeyi de ihmal etmiyor.

Ay evet, bu kadar Jong Suk güzellemesi yeter, ben de biliyorum L Ama misal Lee Min Ho’yu aynı kefeye koyamam. Her ne kadar Lee Min Ho’yu sevsem de Lee Jong Suk, oyunculuk ve karakteri ete kemiğe büründürme açısından Lee Min Ho’dan birkaç gömlek üstün. İşin komiği ise, Lee Jong Suk bu dizisinde Lee Min Ho’nun gerçek hayattaki nişanlısı Bae Suzy ile başrolde.

Dizi hakkında yazmak için açıkçası bir süre bekledim. Önyargılı yazmayayım, biraz daha otursun senaryo dedim. Animelerde de genellikle öyle yapıyorum. Ancak, cık. Suzy, her ne kadar dupduru bir güzelliğe sahip olsa da, o başrolde olmamış. Korelilerin de Suzy ile pek hoşlaşmadıklarını belirteyim. Benim kendisi hakkındaki görüşüm ise tamamen nötr. Yalnızca, o sevimli-zeki kadın başrolünü iyi yüklenememiş. Genç savcı rolünde gördüğümüz Jung Jae Chan rolündeki Lee Jong Suk ise yine aynı, yine rolünün hakkını veriyor. Lee Jong Suk ve Suzy arasındaki uçurumu dolduran ve bu diziyle adeta yıldızı parlayan bir isim var; polis memuru Han Woo Tak rolündeki Jung Hae In.


Şöyle diyeyim; eğer I Hear Your Voice, Pinocchio veya W’yu izlediyseniz, While You Were Sleeping’i de izleyebilirsiniz. Ancak az önce saydıklarımdan hiçbirine bakmadıysanız bence işe W’dan başlamakta fayda var.

Konuyu da şöyle anlatayım;

Nam Hong Joo (Bae Suzy) küçüklüğünden beri gelecekte insanların başlarına gelecek kötü olayları rüyalarında görmektedir. Bu sebepten hayatı zehir olan Hong Joo, muhabirlik işini bırakmış ve annesinin restoranında çalışmaya başlamıştır. Gördüğü korkunç bir rüya üzerine geleceğin değiştirilip değiştirilmeyeceğini merak ederken annesiyle yaşadığı evin karşısına toy savcı Jung Jae Chan ve kardeşi taşınır. Bu taşınma, daha sonra karman çorman olacak olaylar bütünün yalnızca bir başlangıcıdır.


QuickEdit

You Might Also Like

1 yorum

Adsız dedi ki...

izliyecem daha yeni keşwettim ma kıtabını almıştım çok güzel bir kitap

Infinyteam