-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 152. Bölüm İnceleme




Ya yemin ederim biri icabına baksın şu Mutsuki'nin yeter artık. Eski incelemelerime bakıyorum, 2016 Nisan ayında da yalvarıyormuşum ölsün şu manyak diye. Ishida'nın karakterleri kafasına göre diriltip diriltip durduğu ghoullar aleminde ölmek zor, ok kib by sçs. Ancak yeter yav. Q Squad o taraflara doğru gidiyor. Neredeyse bir buçuk yıldır beklediğim Urie vs. Mutsuki kapışması gerçekleşsin artık. Re bitecek hala Mutsuki araya girip duruyor.

Mutsuki öylesine ölürse de olmaz, kurguya bir yardımı olması lazım. Böyle manyak karakterler hikaye sıradanlaştığında devreye girer, ortalığı karıştırır ve reytingleri artırır. Pisi pisine ölüm yerine yanında birini -bana kalsa birilerini- de götürse fena olmaz. Bu kişi Touka olmaz, çünkü o bebek ya doğacak ya doğacak.

Niye karakterler ölsün diye bu kadar laf ediyorum? Çünkü gereğinden fazla karakter mevcut ve yukarıda da dediğim gibi, ölmüyorlar. Re bu kadar çok karakterle bitmemeli.


Ülkede zaten herkes ghoul. Başbakandan tutun da levazımlıkçısına kadar tüm kademelerde ilerlemişler. Ishida'nın bu siyasal yapılanmayı biraz daha açması gerekiyor. Madem hepsi ghoul idi, siyasi ve askeri güç ghoulların elinde idi, neden gizliden gizliye bu zavallı ghoulları desteklemediler veya insanları kendi denetimleri altında tutmadılar? Bakın çok enteresan.  Ben de isterdim "Benim de ghoul tanıdıklarım var yani çok iyi çocuklar," filan demeyi. Ama kısmet işte.

Bir de hepinize bir soru: Itori'nin zamanında "Bir insan, bir ghouldan hamile kalabilir ancak tersi mümkün olmaz çünkü anne ghoulun vücudu bebeği yemek olarak görür ve direkt olarak sindirir," demişti. EEEEEEE ISHIDA? NE OLDU ŞİMDİ?


Bunun mantıklı izahını yapabilen berigelsin yoksa çok büyük bir boşluk var kurguda. 
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam