-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

John Titor; Gelecekten Gelen Asker.


John Titor, 2000/2001 yılları arasında ortaya çıkmış, kendisinin  2037 yılından bir görev için gelen bir asker olduğunu iddia etmiş. Görev de, 1957 yılına IBM 1500 adlı ilk bilgisayarın 2036'daki bilgisayarları ayıklama işlemi yapacağıymış. 


Bilimum sözlüklerde tartışmalar oldu bu adam hakkında. Teknik terimlerle uzaktan yakından alakası olmayan birisi olarak, 2036 yılından neden dünyanın en külüstür bilgisayarını almak için geldiğinği dilim döndğünce açıklayayım: Öğrendim ki, günümüzde 32 bilmemnelik bir şey kullanılıyormuş. Eğer 2035 yılına kadar 64 bilmemnelik şey icat edilemezse, bilgisayarların büyük sorunlar yaşayacakları,  tarihlerinin değişeceği vs. var sayılıyormuş. Buna benzer bir şeyi 2000 yılına girerken yaşamıştı dünya diye hatırlıyorum. İddiaya göre bilgisayarlar 2000 tarihini anlayamayacaklardı böyle çok feci öcü böcü şeyler olacaktı. Hiç de bir şey olmadı!!




http://www.timetravelinstitute.com/


http://www.anomalies.net/page/home

Girdim baktım bu sitelere. Forumlarındaki yazılarda cidden John Titor diye birisi var. İngilizcem döndüğü kadar okudum ettim  gelecek 20 yılda Amerika'nın başına geçecek başkanları söylememiş beyefendi. Ortalık karışırmış. 1998 doğumlu olduğunu söylüyor kendisi. Yani kendisinin 2 yaşındaki haliyle aynı zamanda olması gerek. Sarmal zaman, paralel aman vs. tabii girsem şimdi o konulara çıkamam ben beynim patlar ben çıkamam o derece.


Bir sorun da neden 2000'e geldin a azizim? 1975'deki ilk bilgisayarı almak değil mi amacın? Kişisel nedenler dolayısıylaymış... Hımm... 


Mart 2001'e kadar forumlarda yazmış, insanların sorularına az-çok cevap vermiş ve bir anda yok olmuş ortalıktan. 


Bazıları o sitelerin yöneticisi olduğunu iddia ediyor. Bazıları sadece bir şizofren olduğunu. Ancak ona inananların sayısı yadsınamayacak kadar çok.


John Titor Kurumu'nun( evet bir kurumu var ! ) yayınladığı bir kitap var : John Titor A Time Traveler's Tale.


Hakkında film de çekilmiş. 


Adına bir sürü internet sitesi açılmış. İnsanlar hala tartışıyor söylediklerini, gerçekliği.


İddia ettiğine göre 2015 yılında Üçncü Dünya Savaşı çıkacakmış. Halklar önceki savaşlardan bile daha çok etkilenecekmiş ve ancak 20 yılda toparlanılabilinecekmiş.


Tamam hadi bunu göz önünde bulunduralım. Ancak 2004 yılından sonra Olimpiyatlar'ın oynanmayacağını ve 2005 yılında Amerika'da bir iç savaş çıkacağını söylemiş bu abimiz. Olmadı bunlar ama gene de açıklaması var:


Biz her hareketimizle yeni bir olay yaratıyoruz. Yeni bir evren. Her evren kendi içerisinde sonsuz ihtimal barındırıyor ve bizim şu anda yaşadığımız zamanla paralel olarak ilerliyor. John Titor'un 2004 yılından sonra Olimpiyatların yapılmadığı, 2005'te Amerika'da iç savaşın çıktığı başka bir paralel zaman evreninden gelmiş olması mümkün. Her yanlışın bir kulbu da var anlayacağınız yani!!


Kendi zaman makinesinin kullanım kılavuzunu fotokopi çektirip scanlemiş . Ben gördüm. Akümülatöre oklar çizilip bir şeyler yazışmış haline benziyordu. O zaman biz de yapalım en güzelinden bir zaman makinası? Madem kılavuzu var?




http://www.anomalies.net/object/johntitor.html




bütün fotoğraflar mevcut burada.


Bu adam bir şizofren ya da şarlatan olabilir ancak Phelelphia ( gibi bir şeydi ya? ) Deneyi de ne ola ki? Ona da sonra göz atarım burada.




Dünyada birçok garip olay oluyor. Eğer zaman makinası ileriki tarihlerde icat edildiyse bile tüm bu olayların büyük bir gizlilik içerisinde yapılmış olduğu gerçeği, ortalığı 10 yıldır karıştıran John Titor 'u  daha da bir şizofreniye yaklaştırıyor. 











QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam