-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Gelmiş Geçmiş En Güçlü Yirmi Anime Karakteri





Sanırım yaparken en zorlandığım liste bu oldu. Anime dünyası onlarca, hatta yüzlerce güçlü, çok çoook güçlü karakterlerle dolu. Her birinin gücü ve yapabilecekleri ayrı. Hele hiçbir süper gücü olmamasına karşın dünyayı dize getiren karakterler. Neyse allaem ettim kallem ettim, topladım yirmisini bir arada. Buyrooooon:

20) Guts - Berserk



Guts bir de özel güçlere sahip olsa, efendime söyleyeyim orasından burasından ışıklar çıkartsa, uçabilse, en olmadı Geass'ı olsa neler olurdu, merak ediyorum doğrusu. Anime ve manga dünyasının en sevdiğim karakterlerinden kendisi. Yeri gelmişken söyleyeyim, Temmuz ayında da Berserk'in yeni animesi geliyor. Amaaan oturmaya mı geldik hanımlar beyler ooh ohh!

19) Colossal Titan - Shingeki no Kyojin



Kendisiyle Shingeki no Kyojin'in ilk bölümünde tanıştık. Kaaç bölüm oldu, hala daha etrafa dehşet saçmaya devam ediyor bu 60 metrelik dev. Eren'in, Eren'i bırakın Erwin Smith ve Levi'ın dize getiremediği Colossal Titan'ın gerçek kimliğini şuracıkta söylemek için yanıp tutuşsam da spoiler vermemek adına kendimi tutacağım.


18) Pegasus Seiya - Saint Seiya


Saint Seiya mangasının ana karkteri, Bronz Seiya. Saint Seiya keşke tekrardan uyarlansa da yeni nesil de bilse bu müthiş kahramanı


17) Ryuko Matoi - Kill la Kill



Listenin en underrated animesinin, Kill la Kill'in protagonisti Ryuko Matoi'de sıra. Listelerimi hazırlarken önceden yapılmış listelere de göz atıyorum. Çoğunda tek bir kadın karakter bile yok. Japon geleneklerine ve Japonya'da kadınların gördüğü mumelelere hiç girmeden anime dünyasının güçlü mü güçlü kadın karakterlerle dolu olduğunu belirtmeliyim. Onları listeye almamak, "En Güçlü Kadın Karakterler" diye ayrı liste yapıp orada ayrıca incelemek haksızlık valla. Bakın bizim Ryuko'ya; Senketsusunu giyer, işine bakar. Karakter olarak da son derece güçlüdür bizim Ryuko'muz.

16) Shinichi - Kiseijuu sei no Kakuritsu



Kiseijuu sei no Kakuritsu (a.k.a. Parazyte the Maxim) isimli, mükemmel manganın -ve anime uyarlamasının tabi-  protagonisti. Sağ kolunda Migi adında bir uzaylıya ev sahipliği eden Shinichi, animelerde sıkça işlenen yarı-insan yarı-uzaylı, yarı-Titan, yarı-Ghou, yarı-aslan, yarı-zombi melezlerinin atası olarak da kabul edilebilir. Sağ elinde Magi onnu bunu keserken sol elinde tuttuğu aletlerle raibine feyk atan Shinichi, melezliğinin hakkını veriyor doğrusu.

15) Bishamon - Noragami



Japonların en güçlü Savaş Tanrısı Bishamon-sama, Noragami evreninde sarışın bir çıtır olarak karşımıza çıkıyor. Hem çok güçlü hem de çok merhametli bir tanrıça olarak resmedilen bu güzeller güzeli hatun, tek başına Takama-ga-hara'ya baş kaldıracak kadar da dik başlı ve çılgın. 


14) Father - Fullmetal Alchemist


Fullmetal Alchemist evreninin en karmaşık ve en karaklık karakterlerinden Father. Kendisi aynı zamanda Anime Dünyasının En Acımasız On Villaini sıralamamda yer almakta. Öyle br adam işte, siz anlayın.

13) Yuu Otosaka - Charlotte


Charlotte evreninin -ağabeyiyle birlikte- en güçlüsü, anti-kahramanlıktan karamanlığa evrilen ilginç karakter Yuu. Resimdeki sahne de Türkiye'deki bir toplama kampından. As bayrakları as as as as!

12) All Might - Boku no HeroAcademia


One-for-All'un sahibi, gücünü yitirdiğinde sümüğünüzü bile atmayacağınız bir tipe dönüşen All Might on kinci sırada.

11) Lucy - Elfen Lied


Hah, yine gücü görmezden gelinen ve sıralamalara dahil edilmeyen hatunlardan birine geldi sıra; Lucy'e. Eminim Elfen Lied'i izlemiş olanların tamamının kafasında şu anda "Sacrienituuuuuuuum" diye animenin açılış müziği dolaşmakta. Hadi gidip açıp dinleyin (:


10) Eto Yoshimura - Tokyo Ghoul


Normal hali de bu hanımefendinin

Sadist manyak deha Eto Yoshimura'ya geldi sıra. Yirmili yaşlarında bir hatunun, Japonya'nın -belki de dünyanın- en güçlü gûlu olduğuna kim inanır? Kadir İnanır aahaaha. Tamam gitmeyin espiri yapmıyorum başka.

9) Koro Sensei - Ansatsu Kyoushitsu


Koro-Senseeei! Kendisiyle birlikte dünyanın sonunu getirebilecek güçte, ilginç ve komik karakter. Öğretmenim olsun isterdim valla. Aman düşmanım olmasın.


8) Akame - Akame Ga Kill


Daha minicikken başlayan zorlu hayatında bildiğiniz dünyanın sonunu gördü Akame. Assasinerlerin en soğuk kanlısı, en güçlüsü ve en yalnızı. Listelere alınmayıp, hakkı en çok yenenlerden. 


7) Vegeta - Dragon Ball


Geldi sıra Dragon Ball'a. Vegeta'sız liste mi olurmuş hiç! 


6) Alucard - Hellsing


Vampirlerin şahı, Alucardımız altı numarada. Listede bu kadar önde olma sebebi, tabi ki her an her şeyi yapabilecek olması ve kıvrak zekası.


5) Naruto Uzumaki - Naruto


Öyle çipil çipil baktığına bakmayın siz bu arkadaşın. Bir tepesi attı mı valla "uçarsınız"


4) Ichigo - Bleach


Naruto olur da Ichigo olmaz mı? Narutocular Naruto'nun listede Icigo'dan daa üst bir yerde olmasını siteyeceklerdir ancak kusura bakmayın, overallda Ichigo süpürür. Uzun uzun açıklayacktm da üşendim.


3) Madara Uchiha - Naruto


Uchiha Klanı'nının medar-ı iftiharını (bknz. kime göre, neye göre) listeye almasam olmazdı. Güçlerini yanında hamal gbi taşımayan, şavaş zekası ile göz dolduran Madara arkadaşımız üçüncü sırada.


2) Saitama - One Punch Man


Doğudur, Saitama-sensei bi' kodu mu atomlarına ayırır adamı. Ancak hikayesi gelişmekte olduğundan henüz listede birinci sırayı alabilecek seviyede olduğunu düşünmüyorum. Ha, ileride bu sıralama değişebilir. Not edelim bir kenara.


1) Goku - Dragon Ball


Son Goku; komik, güçlü, bayağı güçlü, "Yok artık" lık güçlü, "Vay anasını sayın seyircler"lik güçlü, "Her yerinden öpüyorum Rüştü"lük güçlü. Eh, Dragon Ball evreninden listeye en az iki karakter koymasam çatlardım. Yıllar geçti, yine de senin yerin doldurulamadı be Goku! ( Ama Saitama'ya dikkat. Benden demesi)



QuickEdit

You Might Also Like

104 yorum

Adsız dedi ki...

İnanılmazzz !!! Meliodas'ın yada Escanor'un olmadığı bi liste düşünülemez !! Emeğine saygı ama listeye değil ;)

Ahmet can dedi ki...

Adam haklı

Unknown dedi ki...

Saitama>Goku.

Adsız dedi ki...

Bence hala o seviyeye gelmedi karşısındaki düşmanlar çok güçsüz
Goku tanrılarla savaşıyorum canavarlarla

Gokufan dedi ki...

Goku reis en iyisidir tanrı bile dinlemiyor patakliyor vede sürekli upload oluyor saitama onun için bi upgrade lik durum .

Unknown dedi ki...

listeyi tamamen dragonball karakterlerleriyle doldursan bile yanlış olmazdı. adamlar artık evrenleri yok edecek güce ulaştı. vegeta 2. olsa daha doğru olurdu :) saitama daha dünkü çocuk.

Adsız dedi ki...

SAİTAMA DAHA GUCLUDUR ZATEN GOKU TARZINDA Bİ KARAKTERE TEK ATTINI DA GORDUK BOŞ YAPMAYIN DRAGON BALL FANLINI BIRAKIN DA DOGRULARI KONUŞUN GOKU SAİTAMININ RAKİBİ BİLE OLAMAZ

Unknown dedi ki...

Saitama gokunun white'a kadar çeken karakterlerden biri(sadece biline gücü ile)

Unknown dedi ki...

One punch man 1 sezon son bolumde evrenleri yokden baska bi değisle tanriya tek atiyo SAITAMANIN karşisindakiler güçsüz değil SAITAMA güçlü

Unknown dedi ki...

Yine bir Goku Fanı Sayın Admincim Saitamanın Gücünün Kanıtlaması için uzaya Mı Çıkması lazım Goku Fanboyları hep böyle diyor Saitama Kıt a yok eder Goku evren saitamanın çıktığını gördünüz mü hiç arkadaşlar bu mal Dragon Ball Fanı Gitmiş Luffy yi Kanekiyi Koyacağını ilk 10 a Vegeta yı koymuş

Unknown dedi ki...

Yaw ajnsksnd Güldürme Beni

Unknown dedi ki...

Esccanor meliodastan güclü

Unknown dedi ki...

Bazıları hala jojo izlememiş

Adsız dedi ki...

doğru

Adsız dedi ki...

whis 2. saitama 1. olmaliydi

Adsız dedi ki...

Ağla 2. seneye senin gibi düşünen kalmaz

Adsız dedi ki...

kudurun

Adsız dedi ki...

bu da doğru ama 4. sezonda olursa tabi görüceğiz bence gerçek güçlü halini

Adsız dedi ki...

adam haklı hakkını yiyorsunuz diğer karakterlerin

Acil izlemek istiyorum dedi ki...

saitama nın sevgilisi kim olacak la

Adsız dedi ki...

Ciddimisin amk. Kardeşim emeğe saygısızlık etmem, ama sen bildiğin kafayı siyirmsisin, azonoth, zeno, age,Yuu, Meliodası, koymamani geçtim Gokuyu Saitama nın arkasına koymuşsun. Bune abi sana tek animeden 10 karakter çıkarırım hepsini yerle bir eder. Goku iyi güçlü ama. zeno,azonoth,age,saitama, dante daha çok var, bunlar Gokuyu tirnagi ile yener amk. Neyse ya, yemin ediyorum db fanisiniz diye böyle yapmayın ya, kardeşim azonoth tanrı, dante ışık hızından daha hızlı kilic savunuyor vede ölümsüz, age tek darbe ile dünyayı yok ediyor.saitama barı aşıp Tanrıdan daha üstün varlık oluyor, yani kısaca tek sıçrama ile ayin yarısını yok etmek kolay mı? Evreni tekleyecek seviyede, zeno ise yaşam ile olum tanrısı, goku kim? Beerus ile berabere kalıyor. Birde vegetayı koymuşsun, ama yinede emeğine sağlık knk.

Adsız dedi ki...

Narto>madara

Arhan dedi ki...

Bence goku ileride daha güçlenip saitama fark atıcak goku saniyede 100 trilyon mekik çekiyo ve kanıtıda var saitama tanrıların seviyesinde deģil ama goku çoktan tanrıları aştı bile

Arhan dedi ki...

Ana karakter gokuya Knk ondan dolayı ana karakter diye illa bir gün geçecek hepsini ondan

Arhan dedi ki...

Adam haklı görün bak adamlar boyutları dolaşıyo siz istediģinizi düşünün

Unknown dedi ki...

Nerde evrenleri yok eden tanrıya tek atıyor

Unknown dedi ki...

Kim goku tarzında karakter

Unknown dedi ki...

Nasil upload olsun adam dugustan son seviyeyle dogmus bi kodumu gaku ya gorursun tek yedigini adam ruzgarlarla dag yikiyo

Unknown dedi ki...

Ya abi liste yapiyosaniz tarafsiz davranin ya allahtanki saitamanin karsina guclu biri daa cikmadi hemen saitama zayif diyonuz adam evreni bastan yaratabilecek bir yumruga sahip siz hayla tanri yendi diye gakuyu tutuyonuz bu resmen cahilik yeni sezom geldiginde ilk siz izleyin bence

MerhabalarIQ dedi ki...

Mangayı okudunmu

MerhabalarIQ dedi ki...

Mangayı okudunmu

MerhabalarIQ dedi ki...

Mangayı okudunmu

Unknown dedi ki...

kaneki daha güçlü eto dan -_-

Unknown dedi ki...

Qaneki abim hepsine tek ataaaaar

Unknown dedi ki...

1 sezon son bölümü izle gorusn kardeş

Unknown dedi ki...

Bencede

No Name dedi ki...

Lan goku Mui formu açarken küçük galaksi yaratıp emdi saitama o gokuyu yenemez

Adsız dedi ki...

sadece dragonball karakterleri için ayrı liste lazım . saitama kriline rakip olur anca

Adsız dedi ki...

saitama fanboyları toplanmış 20 yaş altı sadece 2 anime izleyen tayfa gelmiş 20 yıllık karakterlere hakaret ediyor. gençler kusurabakmayın ama saitamayı izlemiş ve seven biri olarak 2.lik bile ona fazladır haberiniz olsun.

Adsız dedi ki...

Daishinkan veya zeno sama onlarda olmadı archon niye yok?

fyhjhgg dedi ki...

Çok zekice

Mehmet dedi ki...

Saitamayı hafife almayın borosa %1 lik bir güç uyguladı gücünün sınırı yok git mangasını oku boş yapma

Unknown dedi ki...

Bruh

Adsız dedi ki...

Colossal titan ilk 100 e bile giremez. Aynısı eto için de geçerli. Eto tokyo ghoul'un bile en güçlü karakteri değil ki ?

Unknown dedi ki...

Aga bence haklı bir sıra çünkü daha saitama diyenler vardır 1. Cilik için ama daha hikayesi bitmedi ve mangası ve dizisi bitince anlayabilecez ne kadar güçlü olduğunu

Unknown dedi ki...

ben çok merak ediyorum eline emeğine sağlık ama gokudan güçlü beerus var whis var onlar varken neden goku bide vegetanın en güçlü saldırısının yıldız hatta daha fazlası olduğunu düşünürsek narutodan ve ichigodan güçlü bence

Mahmut'un yağlı yoğurt'u dedi ki...

All might'a var ama meliodas yada Escanor yok ilginç bir liste doğrusu

31cekenjoker dedi ki...

Knk o güçsüz o gezegenselin seviye ve goku multiverse+ filan yani goku rahatca opm evrenini tek alır

31cekenjoker dedi ki...

Yarrqm başı

Adsız dedi ki...

Aynen öyle mümkünse anime izleme

Berat Çakır dedi ki...

(Opm fanıyım)sizin küçük aklınızın amk saitama da güçlü de goku alır onu aq boş yapmayın saitama daha dünkü adam, adam sadece opm izlemiş gelmiş buraya terk et burayı

Adsız dedi ki...

The Creator,Zeno,Anti Spiral,The Truth nerdeeeeeeeeee

Unknown dedi ki...

Unkown Boşver Bunları İki Anime Bilindik Anime İzleyip Saitama Gokuyu Alır Derler Goku Saitamayi Çarpar yerden yere

Adsız dedi ki...

Giorno givanna 1 olurdu aslında

Unknown dedi ki...

Naruto > ichigo and madara

Unknown dedi ki...

Meliodas>madara ve naruto meliodasın normal formundan bahsetmiyorum final formundan bahsediyorum

Unknown dedi ki...

Bu arada ilk sırada saitama olmalıydı zaten evreni yok edip evreni içinden geçen adamı sadece gücünün %48 gücüyle alıyo =_=

Unknown dedi ki...

Toxic

Unknown dedi ki...

Gokunun evreninde yani dragon ball da büyü (jutsu) var ama saitamanın evreninde yok yani goku saitama'dan daha güçlü.

Adsız dedi ki...

bu tarz listelerde pek sonuca ulaşılmaz her animenin kendi kuralları olan evrenleri var gerçek bir liste hazırlayamazsınız eğer gerçekçi olunacaksa sadece dragonball karakterleri doldurur zaten bu listeyi . ayrıca büyücüler şeytanlar melekler bunlar tamamen farklı durumdalar nasıl sıralama yapacaksınız, bırakın bu işler artık :)

Adsız dedi ki...

Aslinda saitama yenilirse bi sefer çok sıkı çalışır ve gokuyu yenebilicek güçte olabilir yani düşüncem bu şuanlik goku>saitama

Unknown dedi ki...

Admincim gokuyu liderliğe koymuşsunda listeye bile koymadığın gokuyu atomlarina ayıracak karakterler var ayrıca saitama parodi bi karakter gücü sınırsız bedeni hasar almaz kendi yumruğunu kendine atsa bile hasar almaz goku saitamayi istediği formda olursa olsun alamaz yinede

Unknown dedi ki...

Ah tanrım madara daha kendi animesinde güç sıralamasında 5. İken bu ne? Bire gokuyu koymak nedir anime karakteri görmemişsiniz siz gokuyu alabilicel 30 kişi sayarım AYRICA İCHİGO GOKUYU ALIR?!?!?!! Gakuyu binlerce yüzbinlerce kişi alır saiki bile... tierde bile 3B bu nasıl sıralama ya

Unknown dedi ki...

çöp liste Aizen > Goku yada daishinkan veya db evrenindeki herhangi bir melek gokudan daha güçlü collosal titan ve akamenin bile listeye girmesi ne kadar çöp olduğunu gösteriyor listenin bu listeye girebilecek The Creator var bu listedeki herkesi zorlanmadan yok eder

Unknown dedi ki...

saiki dışında katılıyorum

Unknown dedi ki...

ayrıca goku 3B değil low 2-C

Unknown dedi ki...

aynı evrenin karakterleri olursa işler değişir Goku > Saitama

Unknown dedi ki...

db karakterlerinin en güçlüleri zalama - daishinkan falandır yine de sadece db karakterleri doldurmaz The Creator veya Anos Voldigoad gibi karakterler onları alabilir

Unknown dedi ki...

saitama gokuyu alamaz alsa bile listede 1.liğe asla giremez liste baştan sona saçmalık zaten saitama ve gokuyu binlerce kez öldürüp binlerce kez zorlanmadan tekrar diriltecek karakterler de var

Unknown dedi ki...

Meliodas maks yıldız seviyesi olabilir naruto ışıktan hızlı karakter meliodası alır

Unknown dedi ki...

İchigo > Goku,Saitama,Madara,Naruto

Unknown dedi ki...

ichigo > Goku Vegeta

Unknown dedi ki...

o gücü 100le çarpsan bile çıkan sonucun kibrit çöpünden değersiz olacağı karakterler var anime evreninde

Unknown dedi ki...

ışıktan hızlı sallasa ne olur knk sadece o kadarsa goku mftl+ yani ışıktan x100 daha hızlı

Unknown dedi ki...

gokunun yaptığı antrenmanın yanından geçemez saitama

Unknown dedi ki...

Ne alaka m

Gerek yok dedi ki...

Son bölümdeki düşman 5A gezegen seviyesi saitama onu yeniyo buda onu 5A yapıyo evrene tek atmıyolar bu listedeki karakterler ilk 100 anime karakterine bile giremez ilk 500 e 1 2 tanesi belki

Gerek yok dedi ki...

Bu liste bile yanlış meliodas escanor derdine düşmeyin bu listeseki karakterler ilk 100 anime karakterine giremez meliodas yok diye üzülmeyin

Gerek yok dedi ki...

Birinde jutsu var birinde yok diye kıyaslamıyoruz tier sistemi var zaten ne goku nede saitama 1 tierde goku ve saitamadan güçlü 100 lerce anime karakteri var

Unknown dedi ki...

Mal mısın kardeşim saitama 3d karakter goku 4d karakter saitama gokuyu görse bile dokunamaz yani isterse kendi evrenini yok etsin her türlü 3d karakter her zaman gokudan güçsüz anca yıldız falan yok eder saitama

Unknown dedi ki...

Yani liste pek doğru değil gibi mesela zen'o yok Db karekteri olarak

Unknown dedi ki...

Kaneki ve şu adını unuttuğum takım elbiseli siyah uzun saçlı etodan güçlü kaneki bile ilk 100 belkide 300 e giremez

Unknown dedi ki...

işte canım ülkem ve canım ülkemin iğrenç seyircileri.. önce emeğe saygı minik kuşlar xd

Unknown dedi ki...

Giorno>goku .p

Unknown dedi ki...

+1 (bknz:giorno)

Adsız dedi ki...

Sıralamada hem Saitama cı hemde Goku cu gördüm bol bol Saitama teoride yumruğuyla evrene reset atabilecek bir güç ortaya çıkarabilir fakat bu teoride ama Goku yu görüyorsunuz geleni geçeni ... neyse anlamışsınızdır. Eğer Saitama bir gün canı sıkılır da evrene reset atarsa o zaman listede oynama olur yada daha dünkü Slime olan Rimuru büyüyünce sıralama değişir xD her şey zamana bağlı

Unknown dedi ki...

Bir sorum olucak Monkey D Luffy VS Goku olsa kim alır ama Luffy G5 Joy Boy formunda bu durumda kim alır? Bana göre Luffy nin G5 i aşırı güçlü meyvesi uyandı.Aşırı hızlandı, güçlendi bütün hakileri gelişti. Goku yu alır diye düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Buraya gelen değerli arkadaşım.Yorumlar beyinsiz anime fanlarıyla dolu ichigo>goku diyen aizen>goku diyen saitama>goku diyen falan filan burdaki boktan listelere bakmak yerine tier system nedir öğren kendinde anlarsın kim kimden daha güçlü(He bu arada saitama ichigo azizen>goku diyenler olmayan beyninizi sikeyim ichgio 5d meta diyip sikimsonik sallamıyorsanız piçim zaten amk avelleri ya 1 2 anime izliyorlar kıçlarından atıyorlar)

Adsız dedi ki...

Yine ben saitama evreni yok etmedi manga da da animede de etsede bi sik olmaz max universal olur hadi universal+ olsun manga goku 2-C multiversal çoklu evren yani ayrıca 4D yani 4.boyut bi karakter ve god ki yani tanrı enerjisine sahip saitama ne kadar güçlü olursa olsun gokuyu algılayamaz hissedemes ve yenemez bunları yapamayacağı içinde goku tekler ki görüp hissetse bile alamaz borosa attığı yumruğu gokuya atsa kendi ecelini hazırlar zaten %100 kullansada değişmez

Unknown dedi ki...

Escanor<meliodas

Unknown dedi ki...

Ahah knk 100 trilyon mekik cekmio orda sjwnwkw goku saymayı bilmio ondan hemen bitiriyo hatta sonra chichi bedrusa diyoki goku o kadar büyük sayıları sayamıyo

Unknown dedi ki...

Goku bi kamehame atsa toz olur aq yumruğa gerek yok malmsn ona bakılırsa majin buu ölümsüz ama goku ona genki dama atıyo toz oluyo ve majin buu buharlaşsa bile buhar ile tekrar canlanabilen bi karakter

Adsız dedi ki...

Aynen aras kargo ya luffy gokudsn daha güclu

Adsız dedi ki...

SAİTAMA ÇOK SACMA GÜÇLENDİ ZATEN MEKİLE FİLAN OLACAK İŞ Mİ O AYRICA GOKU DÖVÜŞÜRKEN GEZEGENİ YOK EDİYOR (BİLEREK DEĞİL) +EVRENDEKİ BÜTÜN GEZEGENLERE DÖVÜŞÜN DALGALARI YAYILIYOR BİRAZ DAHA UZUN SÜRSE EVREN YIRTILCAK

Adsız dedi ki...

Ayn knk

Adsız dedi ki...

Artık mangada açıklandı saitamanın sınırı yok tanrıydı tanrı üstüydü yok direk sınırsız anlamanız için örnek verim rakibinin gücü 200 olsun (örnek) saitama'nınki 50 olsun rakibi üstün gözükse de saitama attığı her yumruk bir öncekine göre 10larca kat artıyor ve şu anki gücü tanrıya eşit ister tanrı üstü olsun olmasın rakibin gücünü aşacak goku eyvallah güçlü 4. boyutla olayları var güzel ama rakibinin sınırı yok mesela bir telefonun sınırsız depolama, sınırsız ram olduğunu düşünün 100gb lık uygulama indirirseniz depolamasını 100 gb doldurur ister 100 ister 1000 ister 100000 sonuç aynı konu kapanmıştır .




HALA goku>saitama banane goku fanıyım hıııh diyen varsa
GÜNLÜĞÜNE AĞLAYARAK YAZABİLİR

Adsız dedi ki...

Goku eline verir kardesim şimdi luffynin git araştır

Adsız dedi ki...

Golü ve saitamadan güçlü binlerce karakter var örneğin rimuru anti spiral akuto sai truth vb. Ve listeye ilk 10000 e bile giremeyecek karakterlerin girmesi çok saçma

Unknown dedi ki...

Kusura bakmayın arkadaşlar ama burda narutonun hangi modu ele alınmış naruto madaradan daha güçlü madara nasıl 3 naruto 5 onu merak ediyorum

Adsız dedi ki...

Anos Voldigoad listede nasıl olmaz :) Burdakilerin hepsini alır. Adamın bir repliği sadece öldürerek beni öldürebileceğini mi sandın :) Adam daha gücünün çok küçük kısmı ile zaman tanrısıyla birleşmiş üst düzey bir şeytanı terlemeden yeniyor. Adam ölenleri diriltiyor var olmamışları var ediyor. Sadece kaynağı ile bile büyü yapıyor. Fiziksel olarak da büyü gücü olarak da çok başka boyutta. Tek elle kaleyi voleybol topu gibi kaldırıp fırlattı eğlencesine.Anos Voldigoad bu listede olmalıydı bence 1. sırada da olabilirdi

Adsız dedi ki...

Alakası bile yokVegeta Naruto dan güçlü Naruto nun son formunu Vegeta Base formuyla YENER

Adsız dedi ki...

Dayı en güçlü karakter mangada fightina bakarsak saitamadir adam ciddi dovusmeden tanrıyı yeniyor

Adsız dedi ki...

Aneesha anime karakteri ryuk'd
ur

Adsız dedi ki...

En güçlüAnime karakteri ryuk olmalı Çünkü onda death note var

Infinyteam