-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Dr. Gregory House MD



Zıtların uyumsuzluğunun en iyi örneği; Dr.Gregory House. House MD dizisine adını veren ve şimdiden bir efsane haline gelmiş bu adam inanılmaz derecede zeki ve karizmatik. Yaptığı söz oyunları ve hiç kimseye ihtiyacı yokmuş gibi tavırlarıyla beğenimizi kazanan kahraman aynı derecede antipatik, insanları kendinden uzaklaştırmak için her yola başvuran, incitmekten çekinmeyen birisi olarak hiçbir canlının mükemmel olmadığını bize gösteriyor.



Oxford,İngiltere doğumlu Hugh Laurie'nin can verdiği bu "olağanüstü" karaktere dizideki bütün kadınlar bir dönem aşık oluyor.Bunun nedeni kendine olan güveni ve umursamaz hali sanırsam. Yani,"Sen hayatımda olsan da olmasan da benim için bir önemi yok." halleri ve kendi iç dünyası ve ailesi dışındaki her konuyu küstahça apaçık şekilde konuşabilmesi sanırım.


Topallayan ve ağrıyan bacağı için günde onlarca ağrı kesici alan House, git gide
Teşhis konulamayan hastalıklara bakan House ve ekibi aslında çalıştıkları hastanedeki en havalı ekip bence. Haftada bir hastaya bakan ve neredeyse her seferinde tam da hasta ölmek üzereyken tanıyı koyan(dizi bu canım) bu grup( Dr. Foreman, Dr. Cameron, Dr. Chase,Dr. Taub ve Dr.Remy) adeta tanrı House'un melekleri olarak ortalıkta dolanmaktadırlar.

spoiler

Beş sene birlikte olduğu Stacy'nin onu bırakmasından sonra hayatına uzunca bir süre kimseyi sokmayan bu aslında inanılmaz derecede hassas doktor, sonradan  hastane müdürü Dr.Cuddy'e aşık olacaktır .

Stacy ile birlikteyken bacağındaki kasların bir şekilde( aslında dizideki açıklaması uzundu tabii) işlevini yitirmesinden dolayı House ameliyat olur . Dr. Cuddy onun doktorudur ve bacağının kesilmesi gerektiğini yoksa inanılmaz derecede ağrıyacağını söyler. House bacağını kaybetmektense ağrıyı çekmeye hazırdır ve kabul etmez. Ancak anestezi sırasında Cuddy Stacy'e yeni bir yöntem olduğunu söylüyor. Yöntemi House yerine aynı zamanda avukatı olan Stacy imzalıyor ve ameliyat başarısız oluyor.House'a da ona yıllar içinde halisünasyonlar gördürecek derecede ağrı kesici almasına rağmen dinmeyen acılar kalıyor.

spoiler


QuickEdit

You Might Also Like

2 yorum

Adsız dedi ki...

HOUSE!adamım!

Adsız dedi ki...

bu adam gibi olmak için vicodine başlayacağım resmen!

Infinyteam