-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Johnny Depp


Binbir Surat Johnny Depp


O bir kuş? Hayır hayır. O bir aslan? Hayır hayır. O bir insan? HAYIR! O Johnny Depp. Can verdiği karakterlerle birlikte kendi ırkını yaratmış olan varlık diyebiliriz kendisine sanıyorum.

İlk ne zaman keşfettim Johnny Depp'i? Hiçbir fikrim yok. O hep vardı sanıyorum. Kâinattan beri bile olabilir.

Hiç kimsenin hiçbir zaman tam olarak " "Eh, iyi oyuncu işte." diyemediği insanlardan birisi. Kendisinden ya hiç haz edilmiyor, ya da taparcasına seviliyor. ( Benim hangi tarafta olduğumu anlamanız hiç de zor değil sanıyorum.)

Oynadığı filmler, canlandırdığı karakterler o kadar çeşitli ki! Öz geçmişi, aile yaşantısı, hayat tarzı, arkadaşları, oynamayı seçtiği filmler, mimikleri, bize tek bir kalıp olarak değil binlerce farklı yönüyle birlikte sunduğu "Johnny Depp" adıyla tamamen şahsına münhasır bir insan.

15 yaşında bir rock müzisyeni olmak için okulu bırakan bu asi çocuk, bugün son on yılın ençok kazanan oyuncusu olabileceğini tahmin edebilir miydi?

İlk evliliğini henüz yirmi yaşındayken yapan Depp, Kate Moss ve Winona Ryder gibi
hüper, düper, süper kadınlarla birlikte oldu ama aradığı aşkı Vanessa Paradise'da buldu.( ahh ah! )

Biz onu Edward scissorhands ile, Edward Wood'la, Arizona Dream 'daki Axel'la, Dead Man'daki William'la, Secret Window Morth Rainey'le sevdik. Neymişş o Willy Wonka? Jack Sparrow, Sweeney Todd? Alice'deki şapkaçı abi felan? ( Gerçi hepsine de ayrı ayrı taptığım da bir gerçek.)
Şimdilerde iki çocuğuyla ve eşiyle Fransa Saint-Tropez'de ( Bir bardak biranın 25 euro olduğu bir yer Saint- Tropez)
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam