-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Harikalar Diyarı'nın kurtarıcısı: Alice






Tim Burton'ın iki oscarlı bu fantastik filmi benim açımdan ilk Alice'den bile güzel!

Mia Wasikowska(Alice), Johnny Depp(Mad Hatter) ve Helena Bohem Carter'(Red Queen)ın baş rollerinde oynadığı film yıllar sonra yeniden Harikalar Diyarı'nı keşfe çıkan Alice'in öyküsünü anlatıyor.


Alice'in Harikalar Diyarı'na girişinin ve olayları bir rüya zannedişinin ardından on sene geçmiş ve Alice on dokuz yaşına gelmiştir. Evlenmeye pek de meraklı olmayan ve hala yarı-hayal dünyasında yaşayan Alice, düğün gününde ortaya çıkan bir tavşanı takip eder ve kendini gene küçülüp büyürken bulur. On yıl önceki olayları hatırlamayan Alice'i getiren tavşan, Kırmızı Kraliçe'nin bütün toprakları ele geçirdiğini ve onlara baskı yaptığını söyler. İyiliği temsil eden Beyaz Kraliçe'nin başa geçmesini istemektedirler ancak Kırmızı Kraliçe'nin elinde en büyük koz vardır: bir ejderha! 




Bay Tırtıl'ın kehanet defterinde bu ejderhayı Alice'in öldüreceği yazılıdır. Bu nedenle de tavşan Alice'in peşine düşmüştür.

Bunun üzerine yola çıkan Alice helan eskisi kadar deli olan Mad Hatter'la karşılaşır  ve çay içer. Bu sırada Alice'in geldiğini haber alan Kırmızı Kraliçe çoktan harekete geçmiştir.

Çocukken dinlediğimiz/izlediğimiz/okuduğumuz Alice'in bizimle birlikte büyümüş ve yeni maceralara atılmış olması  eminim ki halen Alice gibi yarı-hayal dünyasında yaşayan yaşıtlarım için mükemmel bir haber.

Corps Bride, Nightmare Before Christmas gibi filmlere imza atan Tim Burton'dan gene anti-sevimli gibi görünen ancak iç dünyalarına vardığınızda sevebileceğiniz  fantastik karakterler sizleri bekliyor.

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam