-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tim Burton & Helena Bohem Carter




Bir düşüneyim dedim dünyanın en mükemmel çiftini. Hani şu Amerikan dergicilik-gazetecilik anlayışıyla hayatımıza giren "yaşayan en seksi yüz kadın." ," en iyi on detoks programı." vari bir durumdu aradığım sanırım çünkü "mükemmel" tanımı nedir en başında? Nee biliyorsun sen bir şeyin mükemmel olduğunu? Olsun gene de hayranlık uyandıran çiftler yok değil şu dünyada.  yok yok kesinlikle Angelina Jolia ve Brad Pitt'den bahsetmiorum. Benim gözde çiftim Tim Burton ve Helena Bohem Carter.


Helena, aslında büyük büyük babası İngiltere başkanı olan soylu bir İngiliz. Ancak bununla anılmayı hiç mi hiç sevmiyor. Gene de The King's Speech'de kralın eşini acnlandırmasında bu soyluluğunun olduğunu da yadsıyamayız sanırım :)

Marla Singer gibi bir karaktere can vermiş ve 00'lerin yalnız kadınlarının idolü haline gelmiş olan Helena, 2001'de canımız yönetmenimiz Tim Burton ile tanışır..

Batman Returns, Edward Scissorhands, Corpse Bride, Sweeney Todd gibi biiir sürü görsel açıdan güzel ve ilginç filmlere imza atan Tim Burton'a da ancak Helena gibi bir kadın yakışırdı doğrusu.

Nedendir bilinmez, Tim Burton bembeyaz tenli ve koyu renk saçlı insnaları tercih ediyor filmlerinde. Gotiklie ve vampirliğie olan sevgisinden olabilir şimdi bak bilemedim
Birçok filmde Tim Burton'ı prodüktör ve yönetmen,Helena ve Johnny Depp'i de başrol oyuncuları olarak görmeye alıştık ancak her seferinde öyle değişik karakterlerle ve öyle değişik kılıklarla çıkıyorlar ki karşımıza;sanırım ölene kadar onların oyunculularını izlesem de doyamam!

2003'te Billy-Ray Burton ve 2007'de Nelly Burton adlı çocukları olan çifte "beni de evlat edinebilir misiniz?" diye sorabilecek binlerce kişi bulabilirim sanıyorum. Ne çatlak, ne tatlı , ne değişik insanlar bunlar yav!
QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam