-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul'un Üçüncü Sezonunda Tanışacağımız On Yeni Karakter





Gene Tokyo Ghoul gene Tokyo Gohul!! Yarın başka bir anime önerisi yapacağım söz. Aslında üç gündür yazmayı planlıyorum anime önerisini ancak Tokyo Ghoul bırakmadı yakamı. Tokyo Ghoul: re'nin ilk kitabı yayımlanınca  gaza gelip şu zamana kadar çıkan tüm Tokyo Ghoul re volümlerini başka işim gücüm yokmuş gibi gittim bir daha okudum. Sui Ishida da tam bir hafta ara vermişken ben de araya girip bir yazı yazayım dedim yeni karakterleri tanıtan. Kısa, tanıtıcı bir yazı yazacağım ki spoiler olmasın. Annemi, bacımı, ebemi seviyorum ben. Benim yüzümden küfür yemelerine gerek yok. Eskiden yiyordum küfür şimdi azaldı. Demek ki doğru istikamette ilerliyorum.


Tokyo Ghoul'un üçüncü sezonu ne zaman geleceki meçhul. Arayı sıcak tutmak için Tokyo Ghoul hafif romanlarından bölümlerin bir-iki bölümlük animesini çekiyorlar. Şu zamana kadar Arima Kisho'nun Shuu Tsukiyama'nın lise yıllarını anlatan  Tokyo Ghoul: Jack ve Tokyo Ghoul: Pinto'yu izledik. Hafif  romanlarını okumak maalesef imkansız. Amazon'da aradım, bulamadım. Eğer hikayelerini Shin Towada'nın yzdığı,  ilüstrasyonlarını ise Sui Ishida'nınyaptığı bu romanları bulan, duyan eden olursa bana bir ses etsin valla. İngilizce oluuuuur Fransızca oluur. Japonca olmasın ama onu şaapamıyorum henüz. 

Arayı sıcak tutmak için daha ne kadar OVA çekecekler bilinmez ancak eğer bir-iki aya üçüncü sezonun çıkış tarihi yayımlanmazsa anime 2017'ye sarkar. "Dediydin Su" dersiniz. 




Sizi önden hazır edeyim bir; Tokyo Ghoul: re bambaşka bir ortamda geçiyor. Ayrıca sürekli haşır neşir olacağımız karakterler de bambaşka. İlk "Nasıl ya? TÜM KARKATERLER Mİ DEĞİŞTİ ŞAKA MISINIZZZ?" tepkisi verilse de insan yavaş yavaş alışıyor yeni karakterlere.

Zaten incık cıncık karakterler yaratmada ve onları incık cıncık detaylarla dolurmada usta Ishida hazır fırsatını bulmuşken bizi yepisyeni karakterlere boğmuş. İyi de olmuş valla her karakter böyle güzel işlenecek, hikayede bir iki yerde geçen karakter bile gerçekten "karakter" havası taşıyacaksa ister on bin tane karakter yaratsın, hepsinin birbiriyle bağını tutarım ben aklımda.



Daha çok CCG Rosewald-Tsukiyama Ailesi ve Aogiri Tree arasında geçen Tokyo Ghoul: re'de "Hoşgeldiniiiiz!" dediğimiz on yeni karakter:

1) Haise Sasaki: Arima'nın varisi olarak görülen CCG investigator, yapay Ghoul: re'nin protagonisti. Arima'nın belki de hayatta tek sevdiği insan. Emir adamı. CCG "Vur" dese vurur, "Öldür" dese öldürür. Kendini feda etmeye hazır tam bir lider. Quinx Squad'ın başı, yöneticisi. 



2) Kuki Urie: Quinx Squad'ın lideri, kendisi dışında herkesi "salak" olarak gören, soğukkanlı, hırslı, kendini beğenmiş karakter yapay Ghoul. Arima'nın kafasına hiçbir zaman girip beyninin nasıl çalıştığını bilemediğimiz için kesin bir şey diyemiyorum ancak, hikayenin Arima'dan sonra en zeki karakteri. Saçları büyük ihtimalle koyu mor renkte olacak animede.


3) Ginshi Shirazu: Quinx Squad'ın -bir sürelik- lideri yapay Ghoul. Urie'nin aksine olayların karşısında "insani" tepkiler vermesiyle bilinir. Komik bir arkadaşımızdır. Saçları turuncu olacak sanıyorum.



4) Tooru Mutsuki: Quinx Squad üyesi yapay Ghoul. Elim bir olay sonucunda gerçeği öğrenen Urie dışında kimse kendisinin aslında hatun olduğunu bilmemekte. Hasie arada kendisine "Ulan var bu çocukta bir şey ama hadi hayırlısı" şeklinde bakışlar atıyor olsa da gerçek henüz ortaya çıkmadı. Saçları yeşil olacak sanırım.



5) Saiko Yonebayashi: Quinx Squad üyesi, yapay Ghoul. CCG'ye alım sürecinde en iyi performanslardan birini göstermiş olmasna rağmen içinde Ghoul Investigator olmak için gram istek olmayan, hayatını yatağının üzreinde  PS oynayarak ve anime izleyerek geçiren sevimli hatun. Son volümde -59- görüyoruz ki motivasyonu yerine gelmeye başlamış. Saiko'nun saçları açık mavi olacak. Orası kesin.


6) Kanae von Rosewald: Ghoul. Shuu Tsukiyama'nın Alamancı kuzeni. Ailesi Ghoul investirgatorlar tarafından öldürülünce Japonya'ya kaçıp Tsukiyama ailesinin hizmetine giren, sadakat ve bağlılık nedir bize öğretip, canımızı derinden acıtan karakter. Gözü dönmüş CCG üyeleri ve Ghoullar arasında tutnması zor karakterlerden. Çok çok başarılı buldum ben Kanae karakterini.


7) Chie Hori: Tsukiyama'nın liseden arkadaşı, insan. Tanışmaları ise Tokyo Ghoul: Pinto'ya göre şöyle; Tsukiyama avlandığı sırada Hori fotoğrafını çeker. Birinin fotoğrafını çektiğini fark eden Tsukiyama çılgına döner ancak tam Hori'yi öldüreceken fotoğrafta çok güzel çıktığını görür ve minik kızımızı öldürmekten vazgeçer (Tsukiyama'yı çok seviyorum ya ahahah) Hori de böylece Tsukiyama'nın yanından ayırmadığı minik köpeği, kedisi gibi bir şey olur. İnatçılığını çok seviyorum bu karakterin ben.


8) Nimura Furuta: Shiki Kijima'nın partneri CCG investigator. Bu adama dikkat arkadaşlar. Şimdiye kadar yayımlanan volümlerde dahaortaya çıkmadıysa da, kendisinin Ghoul, hatta Clown olma ihtimali var. Köstebeğimiz bu olabilir. Zaten çılgının teki. Bencilliği ile ün salmıştır. Bir Ghoul ile karşılaştığı sırada partnerlerini öne atıp önce onları yem ettiği bilinir. 



Hadi bir spoiler;

İşin kötüsü, Ken Kaneki'nin yeni partneri olarak görüyoruz kendisini. Kaneki'nin Furuta'nın gerçek kimliğinden haberdar olduğunu düşünüyorum ben. Kaneki Haise değil, yemez bu numaraları.

9) Shiki Kijima: İşkenceci Ghoul Investigator. Günahım kadar sevmem.



10) The Nutcracker: E, Kanae dışında Ghoul yoktu listede. Üçüncü sezonda adından bayağıııı söz ettirecek sanıyorum The Nutcracker (:



Quinx Squad'ın diğer squadlar ile iş birliği yaparak etkisiz hale getirmeye çalıştığı bu hatun (daha sonra operasyon büyütülür filan feşmekan) The Nutcracker ismini yalnızca erkekleri avladığı ve onların yalnıca belirli bir bölgesini yediği için almıştır. 

Ayrıca ek iş olarak Big Madam'a insan sağlamaktadır bu arkadaş. Gece kulüplerine gidip gözüne kestirdiği hatunlara "Ben hep gidiyorum. Özel partilerde garsonluk yani. Çok da para kazanıyorsun" diyerek onları Ghoullar'ın merhametli ellerine bırakmakta ve üzerinden komisyon almaktadır.

BONUS:

Bu yeni bir karakter değil. Tokyo Ghoul'dan bir karakterin birkaç level birden upgrade edilmiş hali. Animeyi ileyenler de bilirler bu karakteri ama bu halde değil. Bilmiyorum kopya çekmeden tahmin edebilecek olan çıkar mı? :D



























QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam