-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Death Note 2016 Filminden İlk Kareler Yayımlandı





Death Note'un yeni filminin yayımlanacağı geçen sene live action dramasının sonunda duyurulmuş, birkaç ay önce de filmde baş karakterleri oynayacak oyuncular açıklanmıştı. Warner Bros'un prodüktörlüğünü üstlendiği filmden ilk kareler ise salı günü yayımlandı. 





Yazının bundan sonası silme spoiler efenim:


L ve Yagami'nin ölümünden yıllar sonra, 2016'da dünyaya altı Death Note düşer. Yeryüzünde aynı anda en fazla altı Death Note ve Şinigami bulunması kuralından dolayı defterlerin sayısı artmaz ancak altısını bulup  yok etmek zaten yeterince zorlu bir iştir. Japonya'da yalnızca bu defterleri araştırmak için kurulan bir Death Note Counter Measure Headquarters Special Team vardır. Death Note'un tüm kurallarını bilen ve tam bir Death Note otakusu olan Özel Tim üyesi Tsukuru Mishima ve ekibi bu altı defterin peşine düşer. Ancak dikkat etmeleri gereken çok daha büyük bir tehlike vardır; çocukluğundan beri Kira'ya hayran olan dahi hacker Yugi Shion, dünyanın başına altı Death Note sahibinden çok daha büyük belalar açacaktır. 

Masaki Suda  Kira'nın varisi dahi hacker Yugi Shion rolünde


Masaki'nin oluşturabileceği tehlikeyi fark eden, L'in varisi  Ryuzaki detektiflik yeteneklerini konuşturarak araştırmalarına başlar. 

Sousuke Ikematsu L'iin varisi Ryuzaki (tabii ki takma isim) rolünde



Bir yandan Death Note Özel Araştırma Timi'nin dahi dedektifi Shion, diğer yandan L'in varisi Ryuzaki öbür taraftan Kira'nın varisi Masaki, öbbür taraftan ortalıkta salınan Şinigamiler ve Death Notelar... Valla kim kimin varisi şaşırdım ben şahsen. Ben Ryuk'un varisi olmaya adayım ama. Bekleme listesine yazdırdım adımı. (Şaka şaka "S"yim ben. "Watashi wa esu desu"

Rina Kawaei yeryüzüne düşen altı Death Note'tan birinin sahibi  Sakura Aoi rolünde. Sakura'ın Kira'nın düşüncelerinin tam tersi yönünde hareket eden, kafasına göre onu bunu öldüren bir baş belası olduğu söylenmekte


Film 29 Ekim'de Japonya'da beyaz perdeyeyle buluşacak.
QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam