-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Anime / Manga Önerileri 34: Bungou Stray Dogs




Bungou Stray Dogs

Tür: Gizem, seinen, doğa üstü
Bölüm Sayısı: 12



Ay ne zamandır yazamadım bloguma! Ayyyy hasret kaldım! E tabii kolay değil Belçikalar'dan Türkiyeler'e taşınmak. On dördü sabahı onda yola çıktım, on beşi sabahı saat dörtte eve vardım. On bir saat uyuyup kendime geldim ve ta taaam!

O değil de, bir yıldır deniz görmemişim ben. Şu an kendisiyle aşk yaşıyoruz <3 <3

Bungou Stray Dogs'u bir haftadır yazacağım, yazamıyorum şu git-gel işlerinden dolayı. Anime adaptasyonu 7 Nisan'da başladı Bungou'nun. Mangasının birkaç bölümünü okumuş, pek beğenmiştim. Animesini izleyince mangasını baştan sona okuyasım geldi. MÜTHİŞ OLMUŞ!


İkinci bölümü daha yeni çıktı animesinin ve şimdiden 2016 yılının en iddiali yapımlarından biri olacağını kanıtladı. Bones gene yapmış yapacağını. Fullmetal Alchemist, Space Dandy, Darker Than Black ve Noragami'ın yapımını üstlenen Bones bu sene ONE'ın animeye uyarlanacak ikinci web komiği Mob Psycho ve Bungou Stray Dogs ile buluşturacak bizi. Renklendirme, karakter tasarımı müthiş. Yapılan yorumlara bakılırsa çoktaaan ana karakterlerden biri olan Osamu Dazai'nin sıkı bir hayran kitlesi oluşmuş durumda. Dazai'nin sieyuu'su, Maddo Scientsto'muz Okabe ve Kira'mız Light Yagami'ye ses veren Miyano Mamoru.


Her ne kadar Dazai ana karakterlerden biri olsa da, hikayenin protagonisti kaldığı yetiştirme yurdundan "Senden adam olmaz" denilerek kovulan ve açlıktan ölmek üzereyken bir tesadüf eseri Dazai ile karşılaşan Atsushi Nakajima.


Bizim talihsiz Atsushi'miz bir dere kenarında ne yapacağını bilmez halde kıvranırken boğulmakta olan birni görüp hiç düşünmeden suya atlar. Tabii kendisi kurtardığı kişinin en büyük hobisi intihar etmek olan Dazai olduğunun farkında değildir. Atsushi çok geçmeden Dazai'nin süper güçlü insanların toplandığı gizli bir ajan grubuna üye olduğunu öğrenir. Grubun yeni görevi ise önüne geleni yiyen, kocaman beyaz bir kaplanı bulmaktır. Yetiştirme yurdundan atıldıktan sonra gittiği her yerde kaplanın da onu izlediğini söyleyen Dazai, kendini çeşitli özel güçlere ve bir o kadar da garip karakterlere sahip bir grup ajanla işbirliği yaparken bulur. Tabii işe iyi yanından bakalım, yemeğini ödüyorlar en azından ^:^

Benden kafadan geçer not aldı Bungou Stray Dogs. Şu an olaylar mangaya da paralel gidiyor. Hadi şimdi ben mangasını okumaya gidiyorum. İyi bir kurguyla karşılaşınca seviniyorum böyle. Keh keh.


QuickEdit

You Might Also Like

Infinyteam