-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Boxedwidth

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Tokyo Ghoul:re 80. Bölüm İnceleme



Tokyo Ghoul:re 79. Bölüm incelemesi:  http://www.sutunc.com/2016/06/tokyo-ghoulre-79-bolum-inceleme.html

E, ne oldu ben anlamadım? Ishida da herhalde olayları sündüre sündüre iki dakikalık meseleyi üç ayda anlatan Hajime Isayama'ya özendi. Son sayfadaki saykodelik görüntü dışında pek bir gelişme göremedik bu hafta. Nerede bizim Amonumuz? Akiramız? Etomuz? Kanekimiz? Furutamız? Mutsukimiz? Urimiz? Uimiz? Arimamız? Washuu ailemiz? Tataramız? Rizemiz? Amaaan! Amma çok karakter var şu Tokyo Ghoul'da! Hala akıbeti belli olmayanlar mı dersiniiiz, sırrı açığa çıkmayı bekleyenler mii!.. Şimdiden başlayıp merak edilenleri teker teker açmaya başlasa Ishida, Tokyo Ghoul herhalde bir iki sene daha rahat sürer.



Geçen hafta Urie "Special Class dedektifi öldürüldü" şeklinde bir mesaj almıştı. Öldürülen özel sınıf dedektif kim, hala merak konusu. Cochlea'da Arima'nın ölmüş olma ihtimali var ancak Rue Adası'ndakilere Cochlea'daki baskından bahsedilmemesi konusunda anlaşmıştı CCG. E, o halde ölen dedektif Rue Adası'ndan. Ben Suzuya'nın olabileceğini düşünüyordum açıkçası. Hala da olabilir. Kurona tövbe bismillahlık bir varlığa dönüştüğünden neler yapabileceği hakkında pek bilgimiz yok.


Kurona ortaya çıktığı zaman "Delirmiş kızcağız vah vahhhh! Kız kadeşiyle konuştuğunu zannediyor :( " demiştim. Ayol kızın karnında Dabbe varmış! Ben olsam ben de deliririm. Gene iyi dayanmış Kurona. Ne oldu bu kıza? Kagunesi konuşan eden bir Eto var bir de Kaneki. Kurona da aynı Kanae'nin yaptığı gibi bir anlaşma yapmış olmasın sakın Eto ile? Gerçi ben Kurona'nın başına gelenlerin arkasında çok daha ilginç "şeylerin" olduğunu düşünüyorum. Haydi hatırlayalım; Eto-Furutaarasında geçen konuşmada, Eto "OEK karnında" demişti Furuta'ya. Bu nedenle de Kurona'nın gövdeden fışkıran -artık kız kardeşi midir ecinni midir nedir bilmem- şeyin One-Eyed-King ile bir bağlantısı olabilir. Dediğim gibi, düşük bir ihtimal ancak akılda tutmakta fayda var.



Suzuya'nın kurguya bu saatten sonra ne gibi bir katkısı olacabileceğini kestiremiyorum açıkçası. O nedenle ölen "Özel Sınıf Dedektif" Suzuya olabilir. Öte yandan Rue Island'ın diğer kısımlarında ne olup ne bitiyor hiçbir fikrimiz olmadığından net bir şey de söyleyemiyorum maalesef. Ui bile ölmüş olabilir. Bence Tatara'nın veya Takizawa'nın karşısına çıkan bir tanesi gitti tahtalı köye. E, hep ghoullar kaybedecek değil ya!


Geçen hafta da veryansın ediyordum, bu hafta da ediyorum; AMON NEREDE ISHIDA?

Haftaya Tatara veya Amon göster, ne olursun :( Bitsin bu bekleyiş. Ben bu haftaki bölümden tatmin olmadım. Meze gibi bir şeydi. Ana yemeği bekliyoruz Ishida!


Yalnız eklemeden de edemeyeceğim ancak bu arc bayağaıaıaıaıaıaııııı uzun süreceğe benziyor. En az altı ay diyorum. Bir yıla kadar bile uzayabilir. Şimdiden iki ay oldu. Daha Cochlea'dan yeni başımızı kaldırdık.

QuickEdit

You Might Also Like

Hiç yorum yok

Infinyteam